Fost presedinte, critici dure pentru AUR: “Vadim era om citit. Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion la Steaua”

Fostul presedinte  al Romaniei, Traian Basescu a criticat in termeni duri formatiunea AUR, dar si pe Diana Sosoaca si George Simion.

„Cred ca doamna senator Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion sef de galerie la Steaua. Marturisesc ca, in ziua votului, cand vedeam ca nu intra PMP in alegeri, am intrebat: ‘Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei?’ Au aparut peste noapte cu un suport extraordinar in Diaspora”, a spus Traian Basescu.

Publicitate

Fostul presedinte mentioneaza ca membrii partidului AUR nu au ceva de spus tarii, „in afara de vadimisme n-au mare lucru de spus”.

“Vadim era un om citit”

Publicitate

„Insa deosebirea dintre ei si Vadim este ca Vadim era un om citit. Ei sunt semidocti care isi latra patriotismul si asa-zisul antisistem, pozitiile antisistem. Daca i-ai pune sa guverneze, n-ar fi in stare sa faca nimic, ar prabusi tara”, a punctat Traian Basescu, pentru Realitatea PLUS.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.