Bobby din Dallas, indragostit din nou la 71 de ani. Ce spune actorul despre actuala sa relatie

Indragitul actor din serialul Dallas, Patrick Duffy, care a devenit faimos pentru rolul lui Bobby, iubeste din nou. Chiar daca are 71 de ani, vedeta din „Dallas” nu a renuntat la iubire nici dupa decesul sotiei sale cu care a fost impreuna 34 de ani. Carlyn Rosser a decedat din cauza cancerului in 2017. Actorul a inceput sa se intalneasca cu actrita Linda Purl in urma cu patru luni.

Duffy a spus pentru Page Six ca se simte ca un adolescent indragostit, unul care stie ce face.

„Pentru mine, nu este o reparatie, prima a fost perfecta si aceasta este, de asemenea, perfecta. E o noua relatie, dar nu suntem adolescenti, asa ca stim in ce intram si la ce sa ne asteptam.  Nu pot sa va spun cat de fericit sunt. ”

Publicitate

Actorul spune ca budismul l-a ajutat sa faca fata pierderii sotiei sale.

Publicitate

„Fundamental pentru toata filozofia budista este eternitatea vietii”, a explicat el, adaugand ca sotia sa l-a indemnat catre budism.

Citeste si articolul :   Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: ”Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!”

„Este imposibil sa separ filosofia budismului de viata mea. Dar doar pentru ca oamenii stiu, doar pentru ca spun „Namu Myōhō Renge Kyō” nu inseamna ca nu-mi place sa beau un pahar de vin sau sa consum carne rosie ”.

Si asta include si sarbatorirea Craciunului.

„Am fost intotdeauna un fanatic al Craciunului. Cand eu si sotia mea ne-am casatorit, locuiam in New York in anii ’70, eram atat de saraci incat ne-am infasurat cadourile de Craciun in revistele de duminica pentru ca erau din hartie colorata. Nu am renuntat niciodata la vacanta ”.

Patrick iti continua proiectele, in ciuda pandemiei, declarandu-se un mare fan al Craciunului. In prezent el pregateste rolul pe care il va juca in “Once Upon a Main Street”, un film cu tematica de Craciun.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.