Mihai Gadea, reactie dura ce ministrul Educatiei a refuzat intalnirea cu Selly: “Cat de lipsit de inteligenta sa fii sa nu vrei sa te intalnesti cu un astfel de om”

Prezentatorul Mihai Gadea a reactionat dupa gestul ministrului Educatiei, Monica Anisie, de a refuza intalnirea cu Selly.

”Selly a impresionat pe multi. E un tip care vorbeste foarte bine, care are o gandire extrem de articulata, care e foarte placut atunci cand il asculti si cand il vezi. Printre subiectele pe care le-am dezbatut cu el la Sinteza Zilei a fost despre ministrul Anisie care il invitase pe vlogger pentru a ave o discutie despre reformarea sistemului de Educatie.

Selly a vorbit despre asta, a avut niste idei execeptionale, a devenit viral si a fost vazut de milioane de oameni. E extrem de urmarit pentru ca omul are ce sa spuna.

Publicitate

Cand sa se duca la Minister, Anisie a zis sa nu mai vina. Asta pentru ca a vrut sa filmeze, iar pentru faptul ca a vrut sa transmita pe Facebook lucrurile pe care el le credea, doamna Anisie i-a anulat intalnire. In aceste zile cand ar fi trebuit sa dea incredere si sa se intalneasca cu un astfel de om, care este foarte apreciat.”, a spus Mihai Gadea.

Nu ai cum sa nu ii admiri magnetismul, carisma, sa reusesti la 18 ani sa ai atatea milioane de oameni care sa te urmareasca si sa ai un ministru al Educatiei atat de troglodit incat sa nu inteleaga faptul ca daca s-ar fi intalnit cu Selly public i-ar fi adus un plus de simpatie tinerilor.

Cat de lipsit de inteligenta, chiar si politica, lipsit de tact sa nu vrei sa te intalnesti cu un astfel de om”, a spus Mihai Gadea la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.