Copil batut cu salbaticie de parintii unei fetite intr-un parc din Timis.

Un adolescent a fost batut crunt de parintii unei fetite pentru ca ar fi lovit-o cu mingea. Incidentul  a avut loc intr-un parc din localitatea Parta, judetul Timis.

O fetita de sase ani care se juca in parc ar fi fost lovita cu mingea de un baiat cu sapte ani mai mare. Copila a plecat din parc si cand a ajuns acasa si le-a povestit parintilor ce s-a intamplat. Cei doi parinti au decis sa-si faca singuri dreptate.

Mama fetitei s-a dus in parc si l-a luat la bataie pe baiatul de 13 ani. Copilul a incercat sa se apere, dar a fost trantit la pamant de femeie.

Dupa ce a fost lovit de mama fetitei, baiatul a fost luat la bataie si de tatalui copilei, care l-a ridicat pe in aer si l-a trantit cu putere la pamant. In urma impactului, baiatul de 13 ani si-a fracturat clavicula.

Publicitate

https://youtu.be/eur-dsMuonY

In urma sesizarilor, Politia a intocmit dosar penal pentru infractiuni de lovire si alte violente.

Citeste si articolul :   Restrictii in Cluj-Napoca si alte localitati din judet. Ce reguli trebuie sa respecte oamenii

„In data de 3 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Parta un minor in varsta de 13 ani ar fi fost agresat fizic de catre doi adulti. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente. In continuare, politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile comiterii faptei”, au declarat reprezentantii IPJ Timis.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.