Copil batut cu salbaticie de parintii unei fetite intr-un parc din Timis.

Un adolescent a fost batut crunt de parintii unei fetite pentru ca ar fi lovit-o cu mingea. Incidentul  a avut loc intr-un parc din localitatea Parta, judetul Timis.

O fetita de sase ani care se juca in parc ar fi fost lovita cu mingea de un baiat cu sapte ani mai mare. Copila a plecat din parc si cand a ajuns acasa si le-a povestit parintilor ce s-a intamplat. Cei doi parinti au decis sa-si faca singuri dreptate.

Mama fetitei s-a dus in parc si l-a luat la bataie pe baiatul de 13 ani. Copilul a incercat sa se apere, dar a fost trantit la pamant de femeie.

Dupa ce a fost lovit de mama fetitei, baiatul a fost luat la bataie si de tatalui copilei, care l-a ridicat pe in aer si l-a trantit cu putere la pamant. In urma impactului, baiatul de 13 ani si-a fracturat clavicula.

In urma sesizarilor, Politia a intocmit dosar penal pentru infractiuni de lovire si alte violente.

Citeste si articolul :   Valeriu Gheorghita, anunt de ultim moment despre vaccinarea in scoli

„In data de 3 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Parta un minor in varsta de 13 ani ar fi fost agresat fizic de catre doi adulti. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente. In continuare, politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile comiterii faptei”, au declarat reprezentantii IPJ Timis.

Autor