Anuntul lui Orban. Cand incep, de fapt, scolile in Romania

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Premierul a spus ca este ridicola ideea vehiculata de Marcel Ciolacu, liderul PSD.

″Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile se vor tine la 27 septembrie. Este ridicola aceasta idee exprimata de PSD, la fel de ridicola ca motiunea de cenzura. Cum sa amani alegerile? Si asa s-a prelungit mandatul alesilor locali, alegerile au fost o data amanate.

Data de 27 septembrie este convenita de comun acord intre toti liderii politici si data alegerilor nu a fost fixata prin hotarare de guvern, ci a fost fixata prin lege, in Parlament, care a fost adoptata cred ca aproape in unanimitate. Deja campania este in curs, deja formatiunile politice si-au prezentat candidatii, candidatii sunt in competitie electorala, cetatenii sunt informati despre acesti candidati, isi formeaza optiunile si este fundamental pentru comunitatile locale sa aiba reprezentanti legitimi”, a declarat Ludovic Orban duminica, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban a mai spus ca membrilor PSD “le este frica de alegeri”.

“Sigur ca le este frica pesedistilor de alegeri, in ultima vreme le-a fost foarte frica de alegeri si e normal sa le fie frica de alegeri, pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu PSD”, a declarat premierul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.