Oana Roman, momente grele. Mioara Roman, nou diagnostic de la medici.

Oana Roman trece iar prin momente grele. Mama sa are probleme de sanatate, dupa ce cu putin timp in urma a fost supusa unei interventii chirurgicale. Se pare ca Mioara Roman va ajunge din nou pe mana medicilor.

Mioara Roman, probleme de sanatate.

Mama Oanei Roman urmeaza sa ajunga din nou la spital, din cauza unei mai vechi probleme de sanatate. Fiica sa a dezvaluit ca va suferi o interventie chirurgicala cu ajutorul unui laser.

Fosta sotie a politicianului Petre Roman are probleme cu un punct de grasime care s-a marit si s-a infectat, iar medicii au hotarat ca trebuie extirpat de urgenta. Noua operatie vine la o luna de cand i s-a scos colecistul.

“(…). Din pacate, trebuie sa-i mai fac o mica interventie. A facut un punct de grasime care s-a marit, s-a marit, si, pentru ca nu m-am dus la timp cu ea sa-l scoata, a inceput sa se infecteze si trebuie taiat cu laserul. Pana atunci trebuie sa faca un tratament cu antibiotic”, a marturisit Oana Roman pe Instagram Stories.

Reamintim ca Mioara Roman a suferit o colecistectomie, dupa ce medicii au decis ca interventia nu mai putea fi amanata.

Pe masa de operatie, la 80 de ani

Mioara Roman se confrunta cu mai multe probleme cronice de sanatate, printre care si un Parkinson destul de agresiv, care i-a schimbat mult calitatea vietii in ultimii ani. La jumatatea lunii ianuarie, mama Oanei Roman i-a dat emotii din cauza problemelor cu bila, cum se spune in popor. Femeia a ajuns de urgenta la spital, iar medicii au luat decizia de a o opera in cel mai scurt timp.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.