Majda a fost eliminata si a spus adevarul despre ce s-a intamplat intre ea si Jador de la Survivor Romania

Majda a fost eliminata dupa ce a fost propusa chiar de catre Jador. Vedeta a facut cateva declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021.

Jador este iar favoritul publicului si a nominalizat-o inca o data pe Majda, cea despre care spunea ca o iubeste si ca o apreciaza enorm. Artistul a considerat ca este una dintre verigile slabe ale Faimosilor.

Ce a declarat Majda

„Saptamana trecuta tot el m-a nominalizat. Pentru prima data, atunci, a fost asa pe neasteptate, noi am avut o relatie destul de stransa, am fost ca mama lui, ne-am sfatuit. Am deschis mai bine ochii, atata. Am fost afectata pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost constienta ca e doar un joc si ca pe rand vom pleca acasa.

Si la prima nominalizare pe care a facut-o el, cu o saptamana in urma, a intrebat-o pe Ana in mod direct, pentru ca era usor destabilizata si isi dorea sa plece. Ana i-a zis: „Te rog, voteaza-ma”, moment in care i-a spus Zanni: Nu, nu te lua dupa ea, vrea sa mai stea.

Eu cred ca de acum incepe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult intre Zanni si Jador. Acum se va reaprinde, daca va face cineva un pas gresit, pentru ca sunt plini de tensiuni”, a declarat Majda, potrivit WOWbiz.ro.

Majda, adevarul despre strategia ei.

„Strategia mea a fost cumva sa ma strecor printre strategii, sa nu ma despart de mine. Nu mi-am dorit sa fiu placuta in mod special, sa ma vada publicul intr-un fel, mi-am dorit sa fiu o luptatoare in ochii copilului meu, exact cum am plecat de acasa, mi-am dorit sa nu il dezamagesc. De aceea am luptat cat am putut pe teren, am facut cat am putut eu.

Eu nu am spalat hainele baietilor, din contra, cand am fost in mare i-am invatat pe Culita si pe Jador sa isi spele singuri hainele, pentru ca despre asta este vorba, despre supravietuire si despre cum sa inveti sa te adaptezi.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, foc si para pe Vulpita. Adio telenovela de la Acces Direct. Veronica isi face bagajele

Mancare le-am facut pentru ca ei si-au dorit, toti. Pentru ca eu asta fac si in viata de zi cu zi, pentru ca trebuie sa stii cum sa imparti mancarea pe mai multe zile. Ei mi-au atrebuit rolul asta. Eu am incercat sa nu fiu vazuta altfel decat sunt vazute celelalte fete. Nu pot sa imi asum eu o vina, pentru ca eu nu am facut nimic ca sa impresionez, altfel trebuia sa ma cert cu fetele. Eu le-am cerut ajutorul”, a mai spus Faimoasa pentru sursa citata mai sus.

Majda, propusa spre eliminare chiar de catre Jador

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a declarat Jador.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.