Gabriela Firea, un nou atac la guvernanti: “Bogatii au convins saracii ca nu mai sunt bani si pentru ei”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ataca in termeni duri coalitia de guvernare. Fostul edil o numeste „Coalitia Austeritatii” si o acuza de „o manipulare suprema”.

„Manipularea suprema: sa convingi oamenii care traiesc in saracie sa nu isi mai ceara drepturile, pe motiv ca statul nu are bani – asta a reusit Coalitia Austeritatii. Adica bogatii au convins saracii ca nu mai sunt bani si pentru ei”, acuza Gabriela Firea intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Senatoarea PSD spune ca este „treaba statului” sa identifice surse de finantare sau sa mareasca gradul de incasare a taxelor si impozitelor.

„Asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. In loc sa faca asta, Coalitia Austeritatii a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau cresterea alocatiilor, a salariilor din Educatie, Sanatate si a pensiilor. Asta desi PSD a construit un buget paralel si a aratat ca sunt bani pentru toate acestea! Premierul Citu a construit bugetul pe logica cand iei din putinul celor multi (si saraci) se face mult pentru cei putini (si bogati)”, a mentionat Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Tot intr-o postare pe Facebook, Firea il ataca pe Ludovic Orban.

“Orban versus Orban! Alocatiile copiilor: premierul Orban propune, presedintele Orban respinge! Parlamentul a decis dublarea alocatiilor de stat pentru copii. Guvernul Orban a sustinut ca nu are bani si a emis Ordonanta 123, care prevede dublarea alocatiilor in transe. PSD a propus un amendament la Legea Bugetului, prin care sa fie bugetata aplicarea OUG 123, dar presedintele Camerei Deputatilor, acelasi Ludovic Orban, a solicitat si obtinut respingerea. Asadar, presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, nu e de acord cu prim-ministrul Ludovic Orban”, a scris fostul primar al Capitalei pe reteaua de socializare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.