Baietel de clasa a 3-a, umilit in fata clasei cand i-a oferit un martisor invatatoarei

Un baietel nu mai vrea sa mearga la scoala dupa “altercatie” cu invatatoarea. Copilul, elev in clasa a treia, s-a plans acasa de felul in care s-a comportat invatatoarea atunci cand a primit martisorul facut chiar de el. Cei din conducerea scolii au declarat ca au analizat situatia si ca nu se impune o cercetare disciplinara. Copilul a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv.

Baiatul este elev in clasa a 3 a la scoala din comuna Slobozia.

Cand a fost luat de tatal sau dupa ore, acesta a plans si i-a povestit ca doamna l-a facut de ras in fata colegilor. I-ar fi spus ca martisorul lui este urat si ca nu a fost in stare sa ii cumpere ceva.

Parintii au sesizat chiar si Inspectoratul Scolar Arges. Cei doi spun ca sunt o familie modesta si ca nu si-au putut permite mai mult. De asemenea, copilul are o problema de sanatate, are nevoie de operatii la ambii ochi.

Incidentul respectiv s-ar fi intamplat chiar de 1 martie cand baietelul s-a dus la scoala cu o ciocolata si un martisor. Acesta este elev in clasa a 3-a la scoala din comuna Popesti, iar invatatoarea este aceeasi care i-a predat si tatalui lui cand era copil. Totusi, cei doi au versiuni diferite. Copilul a ajuns acasa la pranz plangand si tremurand ca invatatoarea l-ar fi facut de ras in fata clasei din cauza martisorului.

Publicitate

Elevul nu a mai vrut sa mearga la scoala.

Invatatoarea care ii preda copilului mai are in sala alti 23 de elevi. Din clase diferite. In aceeasi sala invata clasa pregatitoare, clasa intai si clasa a treia. Aceasta a spus ca nu l-a jignit cu nimic pe baiat. Si ca acesta are nevoie urgenta de o pregatire speciala din cauza faptului ca este hiperactiv, scrie Antena 3.

Dupa ce a auzit poveste invatatoarei, tatal a cerut scolii sa il lase sa mearga la ore cu baiatul. Sau macar sa stea pe holul scolii in cazul in care baiatul ar avea o iesire nepotrivita. Conducerea scolii i-a aprobat acest lucru. Barbatul spune ca i sa reprosat faptul ca a anuntat presa de situatie.

Citeste si articolul :   Sofia Vicoveanca, mesaj dur, dupa ce s-a spus ca este bolnava de COVID-19

Invatatoarea spune ca elevul a venit cu o ciocolata si martisor si i-a zis ca nu trebuia sa dea banii si pe martisor si pe ciocolata, iar copilul ar fi intepretat total aiurea. Potrivit informatiilor, copilul mai face unele probleme in timpul orei, e mai agitat, nu vrea sa faca multe lucruri lucuri si i-a cerut familiei sa caute si un psiholog scolar.

Baiatul e apt sa fie la scoala, dar are diagnostic de hiperactiv,

Parintii copilului spun ca acesta a venit plangand ca nu i-a placut invatatoarei martisorul. Invatatoarea spune ca nu este nimic adevarat si ca baiatul este unul cu nevoi speciale si ca ii este greu sa lucreze cu el, copilul avand diagnostic de hiperactiv.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.