Diana Sosoaca, reactie dura la adresa Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand: “Este un atentat la siguranta nationala”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR, a cerut ca procurorii DNA  sa intervina in scandalul spitalelor de la Sectorul 1, dupa ce primarul Clotilde Armand a decis taierea finantarii a patru spitale din subordinea primariei.

“Asa ne trebuie atunci cand votam astfel de oameni. Poate ca are cetatenia romana, dar la felul in care se comporta, eu nu pot sa o consider un cetatean roman. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizati, si noi luam banii de la spitalul de arsi. Incep scolile si noi luam banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a spus Diana Sosoaca.

“Tu [Clotilde Armand], in acest moment periclitezi starea de sanatate a acestor copii, a profesorilor, s.a.m.d. Tu iei banii si de la Spitalul de Urgenta Floreasca, acolo unde exista si testul COVID, acolo unde se duc toate urgentele importante din Capitala. Apoi, te duci la Oftalmologie. Ori vrei sa pedepsesti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamna director Monica Pop, care este sef de sectie acum, ori ti se pare insignifianta activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24”.

Diana Sosoaca: “Este un atentat la siguranta nationala”

“Din punctul meu de vedere, este un atentat la siguranta nationala si la sanatate publica. Cred ca ar trebui sa mergem inclusiv pe plangeri penale. Inclusiv institutiile statului ar trebui sa se mai autosesizeze. Ma uit la DNA, ce Dumnezeu face DNA. Chiar nu mai lucreaza? Chiar nu se mai auto-sesizeaza? Avem atatea probleme pe care DNA ar trebui sa le ancheteze. Pentru ce nu se autosesizeaza?”, a mentionat senatoarea AUR la Antena 3.

Managerii spitalelor de Oftalmologie si Grigore Alexandrescu au transmis ca vor avea mari dificultati in a plati utilitatile si de a face investitii in spitale dupa ce primarul Sectorului , Clotilde Armand a taiat finantarea la patru mari spitale din Sectorul 1, printre care si ale lor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.