Diana Sosoaca, un nou scandal in parlament

Diana Sosoaca, senatoare AUR,  a generat un nou scandal in Parlament in timp ce vorbea despre legea Educatiei Sexuale. Avocata a vorbit in stilul sau caracteristit, ceea ce i-a enervat pe colegii sai.

”Discutam despre educatie sexuala. S-a gandit cineva vreodata sa se uite la standardele pentru educatia sexuala in Europa? Exista un document. Bucuria si placerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie.

Dreptul de a explora identitatile de gen la 0-4 ani, asta vreti sa faceti prin trimiterea la comisii? Descoperirea corpului si a propriilor organe genitale, sentimente sexuale, excitarea ca parte a tuturor sentimentelor umane, acestea ar trebui sa fie sentimente pozitive, nu trbuie sa includa constrangerea sau ofensa, mergem mai departe la 6-9 ani – sexul inclusiv pe internet, autostimularea”, a mentionat Diana Sosoaca in plen, potrivit realitatea.net.

Publicitate

Potrivit presedintelui Klaus Iohannis, legea, in forma actuala, ingreuneaza accesul elevilor la informatii privind educatia sexuala.

Publicitate

Formatiunea AUR este impotriva acestei ideologii si o considera o aberatie teoretica.

Citeste si articolul :   Adriana Nica, demisa oficial din functia de manager al Spitalului Universitar

„Familia este celula de baza a oricarei societati viabile. De aceea, este vital ca societatea sa stimuleze constituirea de familii, sa sprijine si sa apere familia. Doctrina A.U.R. considera ca ideologia de gen este o aberatie teoretica care descinde din oficina actuala a activistilor neomarxisti. Asa cum un organism nu se poate pastra in viata decit daca isi conserva sanatatea celulelor, tot astfel o natiune nu are sanse de supravietuire decit daca isi cultiva tiparul clasic al familiei obisnuite. Familia nu este obiect de controverse decit pentru cei care vor sa o distruga sub pretext de remaniere moderna.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.