Diana Sosoaca, live pe contul sotului sau

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca nu s-a mai putut abtine si a facut live pe contul sotului sau, dupa ce Facebook a blocat-o pentru 30 de zile.

Avocata a revenit pe retetele de socializare. Asa cum spunea, aceasta a gasit solutia pentru a se exprima pe Facebook, dupa ce reteaua de socializare i-a blocat contul din cauza unui mesaj agresiv postat la adresa unei persoane.

Publicitate

Senatoarea a vorbit(a tipat)  intr-un live de pe contul sotului sau. Sosoaca le-a cerut din nou romanilor sa nu mai poarte masca si ca toti copiii trebuie sa fie lasati liberi sa se joace si sa incalce normele de distantare sociala, spunand ca toate acestea sunt abuzive, potrivit gandirii sale. Se pare ca nu si-a schimbat deloc modul agresiv in care se exprima si indeamna la nerespectarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus. Cum bine stim, aceste reguli sunt impuse in intreaga lume. Oare toata lumea este proasta? Oare o masca tine economia pe loc?

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, declaratie incredibila despre George Simion: "A jurat stramb..."

De asemenea, Sosoaca a vorbit si despre problemele cu care se confrunta transportatorii in timpul pandemiei de coronavirus. Acestia au parte de mai multe restrictii de circulatie.

Publicitate

Diana Sosoaca a inceput destul de prost anul. A fost data afara din AUR, apoi i-a fost blocat contul de pe reteaua de socializare.

In aceasta dimineata si-a chemat “prietenii” pe pagina sotului ei.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.