Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021

In perioada 8-10 februarie – luna este  in scadere. In aceasta perioada, activitatea dvs. va scadea in mod vizibil. Acest lucru nu este surprinzator – luna scade! Incercati sa va minimizati costurile cu energia. Renunta la lucrurile importante planificate, schimba programul. Ia-ti putin timp sa te relaxezi.  Nu va fie frica sa petreceti mai mult timp fara sa faceti nimic. Aceasta va fi cea mai buna terapie acum.

11 februarie – luna noua. Acesta este un moment dificil pentru persoanele cu boli cronice. In timp ce starea ta de spirit este slaba, continua-ti rutina. Nu te va impovara prea mult, dar iti va ocupa gandurile.

In perioada 12-14 februarie – luna in crestere. De data aceasta este mai potrivit pentru afacerile financiare serioase, implementarea unor planuri mari, rezolvarea problemelor cu bunurile imobiliare, asigurari, mosteniri, impozite. Afacerile cu tari straine si straini au succes. Achizitiile mari ar trebui, de asemenea, sa aiba succes.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Berbec

Nu va mirati daca acum reusiti in ceva care anterior parea imposibil. Acest lucru este valabil mai ales pentru activitatile profesionale. Finantarea este asteptata sa soseasca in perioada 12-14 februarie.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Taur

Vi se garanteaza o dispozitie romantica! Fii pregatit sa accepti complimente si cadouri de la barbati. Nu este recomandat sa incepeti afaceri mari si sa faceti oferte mari acum. Este mai bine  sa va relaxati asa cum ati visat de mult.

Citeste si articolul :   2021 va fi an de basm pentru aceste 7 semne zodiacale

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Gemeni

E timpul sa ne oprim. Cautati un semn de sus saptamana aceasta. Principalul lucru este sa-l interpretezi corect! Sunt posibile certuri cu cei dragi, care se vor prelungi mult timp. Fii mai condescendent chiar daca crezi ca adevarul este de partea ta.

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Rac

Nu neglija lucrurile mici! Succesul dvs. va depinde de ele. La locul de munca, comunicati mai putin cu colegii: ei planifica ceva nepotrivit cu dvs.

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Leu

Incercati sa rezolvati toate problemele casnice. Aceasta este o perioada buna pentru renovare. Incercati sa cititi mai multe carti, cursurile de crestere personala vor fi, de asemenea, utile: acesta este un moment minunat pentru auto-dezvoltare si crestere.

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Fecioara

Daca in perioada 12-14 februarie primiti o oferta interesanta, nu o refuzati! Iubitul/iubita   te poate surprinde acum si nu in cel mai bun mod. Nu va grabiti : luati decizii atunci cand sunteti linistit. In acest moment, fii mai atent la starea ta de spirit .

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 octombrie 2022. Berbecul nu trebuie sa se invinovateasca pentru greselile celorlalti

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Balanta

Stima de sine scade. E timpul sa-o ridici! Vizitati un salon de infrumusetare, intalniti-va cu prietenii, daca este posibil – incepeti o noua relatie. Este mai bine sa nu irositi bani.

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Scorpion

Fiti pregatiti sa luptati , daca aveti dusmani. Nu va fie teama sa va aparati punctul de vedere, chiar si in certuri cu superiorii. Sunt posibile dificultati financiare, dar le puteti rezolva. Nu acelasi lucru se poate spune despre sfera iubirii: stelele prezic discordia.

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Sagetator

Asigurati-va ca va faceti calatoria acum. Poate fi chiar o mica calatorie: principalul lucru este sa nu stati acasa. Dar fii mai atent la copii! Urmariti comportamentul lor, astfel incat sa nu ratati nimic important.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Capricorn

Se asteapta o graba la locul de munca pentru a face fata, lasati deoparte treburile casnice. Astrologii  sfatuiesc familia Capricornilor sa faca compromisuri mai des. In caz contrar, certurile din familie vor continua mult timp. Iesiti din oras in weekend este cea mai buna solutie pentru linistea familiei.

Citeste si articolul :   6 combinatii de zodii pentru relatii fericite

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2021 Varsator

Este imposibil sa pastrezi acum emotii negative in tine .  Fii mai atent la propria ta stare. Odihneste-te mai mult. Nu este recomandat sa faceti sport acum, precum si sa urmati diete stricte. Corpul trebuie sa se odihneasca!

Horoscop saptamanal 8 februarie – 14 februarie 2021 Pesti

Orice proceduri de diagnostic legate de sanatate vor fi acum informative. Nu luati asupra dvs. problemele colegilor de munca, atunci va fi dificil sa le rezolvati. Nu va fortati prea mult, altfel leziunile vechi se vor face simtite .

Autor