Pavel Globa a anuntat schimbari radicale pentru patru zodii in luna iulie

Pavel Globa a remarcat ca aproape toti cei din zodiac vor avea parte de aventuri in lua iulie . Cu toate acestea, pentru unele semne ale zodiacului in acest timp  vor prinde noroc, in timp ce altele se vor confrunta cu dificultati.

Mai intai trebuie sa va amintiti care zile din iulie sunt considerate favorabile si in ce zile este mai bine sa nu incepeti chestiuni importante. Asadar, zile favorabile: 4, 8, 12, 15-16, 21 si 25. Zilele mai putin reusite cad pe: 3, 6, 9, 13, 18, 24 si 27.

Luna aceasta, asa cum ne asigura Pavel Globa, nu trebuie sa va sfiati sa perseverati in dragoste si nu numai ca puteti, dar trebuie sa va familiarizati cu sexul opus. Dar din punct de vedere financiar, trebuie sa fii atent, pentru ca multi nu vor rezista noilor achizitii, dar acest lucru se poate transforma intr-o dezamagire.

Berbec

Pentru Berbec, Pavel Globa prezice o luna de tulburari inutile. Zodia  Berbecului poate chiar interfera cu o cariera in iulie, ca sa nu mai vorbim de relatiile personale.

Taur

Taurul nu va trebui sa se relaxeze in iulie, pentru ca s-ar putea sa aiba probleme. Cei care reusesc sa ramana optimisti, sa nu se aplece sub jugul problemelor, ci sa continue sa actioneze vor trece cu cinste aceasta perioada.

Gemenii

Dar astrologul a prezis mari schimbari pentru gemeni, care ar putea chiar soca pe unii reprezentanti ai acestei zodii. Cineva asteapta o nunta, iar cineva, din pacate, divorteaza.

Rac

Pavel Globa promite stabilitate racilor in a doua jumatate a lunii iulie. Acest lucru va da imediat roade si multi isi vor gasi sufletul pereche sau un hobby interesant.

Publicitate

Leu

Leul  asteapta o cariera de succes. Multi vor primi o promovare sau o schimbare cu succes a locului de munca. Vor fi multe oportunitati de a arata talente si chiar de a castiga bani din asta.

Balanta

Balanta,  Pavel Globa  te sfatuieste sa  nu se incapataneze in iulie, doar asa  isi vor atinge toate obiectivele. Mai mult, realizarile balantelor  vor fi admirate de altii, iar rudele vor fi mereu gata sa ofere sprijin.

Citeste si articolul :   Venus in Leu - ce asteapta semnele zodiacului

Scorpion

Scorpionii, ca si Berbecul, pot fi preveniti prin irascibilitate in iulie. Din aceasta cauza, pot pierde multi prieteni. Pavel Globa sfatuieste barbatii Scorpioni sa nu rupa legaturile vechi de dragul unora noi.

Sagetator

Sagetatorii vor putea realiza tot ce si-au dorit in iulie. Multi vor putea deveni mandria rudelor, iar cei care au fost singuri vor avea o sansa pentru o cunostinta romantica.

Capricornul

Iulie va fi o luna mixta pentru Capricorni. Daca succesul asteapta la locul de munca, atunci, dupa cum noteaza Pavel Globa, pot exista conflicte si pauze in viata personala. Cei care stiu sa negocieze si sa nu actioneze in graba vor supravietui lunii iulie mai calm.

Varsator

Lipsa asamblarii nu va aduce beneficii Varsatorului in iulie. Este mai bine sa actionati conform unui plan prestabilit. Dar, in acelasi timp, iulie poate oferi Varsatorului oportunitatea de a dezvolta o relatie romantica puternica de la o noua cunostinta.

Pesti

Pestii au o perioada grozava cand pot incepe sa castige bani din hobby-ul lor. Iulie este bun si pentru acei pesti care decid sa-si inceapa propria afacere. Toate intreprinderile creative pot aduce dividende bune in viitor.

Autor