Horoscop zilnic, 2 iulie 2023. Taurul trebuie sa scape de problemele trecutului

Berbec

Aceasta este o perioada de vindecare profunda si reinvatare a artei iubirii in diferitele ei forme, Berbec. Incercati sa inlocuiti vinovatia si furia cu recunostinta pentru ca ati realizat ceea ce nu functioneaza sau nu a functionat pentru dvs. in trecut. Si daca nu gasesti nimic pentru care sa fii recunoscator in relatia care te-a modelat, apeleaza la tine si sarbatoreste-ti calatoria catre acest moment. Sfat: Vindecarea profunda poate fi dureroasa, dar te ajuta sa stralucesti mai mult.

Taur

Uneori lucrurile merg in felul nostru, iar alteori nu, nu putem face nimic in privinta asta. Cand viata iti da lamai, fa limonada si savureaz-o alaturi de cei dragi. Relaxeaza-te, renunta la lucrurile pe care nu le poti controla si lasa viata sa preia controlul. Poate fi greu, dar este ceea ce este nevoie. Sfat: Lasa trecutul sa ramana in trecut.

Publicitate

Gemeni

Ti-a luat ceva timp sa inveti tandretea: Universul te aplauda, pentru ca asta nu este putin lucru. Un mesaj pentru acei Gemeni care se simt nesemnificativi: ce se intampla daca scopul tau este sa faci exact ceea ce faci? Ce se intampla daca obiectivul tau nu este un cont bancar? Ce se intampla daca scopul tau este pur si simplu sa stralucesti oriunde te duci? Fiti natural indiferant de situatie si de persoanele din jur.

Citeste si articolul :   Horoscop 8 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de vesti bune spre seara

Rac

Iti este usor sa fii prins in mizeria altcuiva – trezeste-te cu zece minute mai devreme, oferindu-ti un inceput lent al zilei. Poate ca exista standarde extraterestre in viata ta de care este timpul sa scapi. Puteti trai cu doua obiective paralele – familia si sarcinile. Frumusetea este ca, oricat de diferite ar parea, sunt profund impletite. Sfat: controleaza-ti granitele pentru a-ti realiza visele.

Leu

Intelegerea si simtirea unitatii tuturor poate sa nu fi fost usoara pentru tine. Cand creezi dintr-un spatiu de bucurie, o faci instantaneu, iar acesta este exact timpul fertil pe care l-ai asteptat. Priviti cu blandete in apele adanci si puteti vedea totul limpede, Lei. Sfat: imbratiseaza-te mental in timp ce te conectezi cu sufletul tau.

Fecioara

Faza ta de retragere si hibernare s-a incheiat si acum esti in pragul unui nou capitol, Fecioara. Abundenta va fi in curand povestea ta, aminteste-ti doar sa pastrezi cunostintele aproape de inima si sa-ti lasi cicatricile sa se vindece usor. Sfat: Deschide-ti inima, pentru ca aceasta este singura modalitate prin care Universul poate comunica cu tine.

Publicitate

Balanta

Uneori trebuie doar sa fii matur in privinta unor lucruri, Balanta. Si aceste momente sunt cele definitorii – te fac sa realizezi ca viata este frumoasa din cauza sufletelor care o ating, si nu a lucrurilor care o umplu. Luati legatura cu conexiunile sufletului vostru si apreciati-le, Balanta. Ai grija de tine, de cei dragi, de plante si de tot ceea ce te face sa te simti conectat. Sfat: renunta la rautatile care te tin pe loc.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 septembrie 2020. Capricornii asteapta o perioada dificila

Scorpion

Poti fi un mare amant, confident, prieten si ghid, Scorpion. Dar poate ti-ai dat seama tarziu ca nu esti atat de bun sa te iubesti complet. Puteti sa o faceti in rafale scurte si apoi sa va prabusiti. Ingerii tai fac un pas inainte pentru a te anunta ca a fi creativ cu rutina ta zilnica poate fi exact ceea ce te poate tine pe picioarele tale, asigurandu-te ca nu esti complet epuizat.

Sagetator

A fi o lumina stralucitoare care straluceste constant si cu rabdare, indiferent de cine sau de ce va iese in cale, v-a adus in acest punct. Acum straluciti stralucitor si clar – aproape ca o bucata de cuart care filtreaza razele soarelui cu luminozitate maxima. Sfat: Transforma-ti fricile in experiente care te muta inainte.

Capricorn

O situatie neplacuta iti poate da semne si mesaje prin visele tale, Capricorn. Priveste faza actuala ca pe o punte intre trecutul tau si viitorul tau. In spectrul cu mai multe fatete al vietii tale, multe pete mici si uriase de lumina palpaie. Purtati aceste bijuterii cu mandrie. Cautati sursa in tot ceea ce va iese in cale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 iulie 2021. Zi reusita atat pe plan pofesional, dar si personal

Varsator

Ganditi-va la insule virgine cu apa turcoaz, Varsatorul este o stare de spirit de purtat in inima toata ziua. Pastrati un jurnal cu lucrurile la care ati lucrat si reveniti la acea atmosfera zen care inspira vindecare si pace. Ingerii te protejeaza cu inversunare, umplandu-ti vasele de intelepciune si inspiratie. Sfat: Combina minunea ta copilareasca cu abilitatile de negociere a adultilor pentru a crea ceva magie.

Pesti

Daca astazi s-ar putea sa te simti ca si cum ai cauta un ac intr-un car de fan, ingerii tai vor sa stii ca atunci cand folosesti o lanterna, acul va fi gasit inevitabil. Luati asta ca pe un semnal pentru a forja armura de fier si porniti in calatoria voastra pentru a cuceri lumea. Numi cnu este imposibil, atata timp cat credem si mergem inainte.

Publicitate

Autor