Horoscop zilnic, 27 decembrie 2022. Este timpul pentru un nou inceput

Poti sa asumi cu indrazneala noi inceputuri, sa dezvolti planuri de afaceri pentru noi proiecte si sa iei tot felul de angajamente. Acum iti doresti cu adevarat emotii profunde si puternice, esti atras de schimbari fundamentale, chiar daca uneori acest lucru nu este usor. Relatiile superficiale nu te vor multumi.

Berbec

Relaxeaza-te, Berbec. Nu exista nicio putere in lume care sa poata lua ceea ce este al tau. Ai incredere in Univers. Stiti ca sunteti in proces de a va realiza cele mai salbatice vise si cele mai puternice dorinte. Pe taramul iubirii, stelele te indreapta catre un partener matur din punct de vedere emotional. Genul caruia nu ii este frica sa-si spuna sentimentele, in ciuda a ceea ce a fost in trecut. Sfat: fii sincer. Fii direct. Nu vei obtine nimic jucand jocuri.

Taur

Publicitate

Care este motivul suferintei tale, Taur? Schimbari bruste prin care treci sau rezistenta ta la ele? Amintiti-va, algoritmul universului este perfect, iar algoritmul universului functioneaza intotdeauna in favoarea dvs. Asa ca lasa ceea ce trebuie sa fie anulat, sa fie anulat. Aceasta este sansa ta de a renunta la energia stagnanta care a zabovit in jur si de a apela la ceea ce este in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Sfat: nu rezista.

Gemeni

Daca exista un lucru de care poti fi sigur astazi, este ca este putin probabil ca lucrurile sa mearga in felul tau. Sa stii ca nu e asa de rau, Gemeni. Universul nu te va pedepsi in niciun fel. Schimbarile pe care le experimentati pe plan fizic sunt schimbarile pe care le-ati provocat la nivelul sufletului. Asadar, accepta darul stelelor asa cum este. Intra intr-o stare de ingaduinta si ai incredere in sinele tau superior care te va ghida catre viitorul pe care l-ai imaginat mereu pentru tine. Sfat: Accepta darul universului asa cum este.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba incredere in fortele poprii

Rac

Ce inseamna succesul pentru tine, Rac? Mai important, crezi ca ai realizat ceea ce ti-ai propus? In loc sa cauti o validare externa, intoarce-ti privirea spre interior. Luati un moment pentru a va recunoaste calea si toate modurile in care ati crescut in ultimul deceniu. Constientizarea propriei forte si potential va va face o forta de luat in seama! Sfat: Reflectati la calea vietii voastre.

Leu

Este timpul sa va activati ambitiile si sa luati masuri. Pasirea in necunoscut este intotdeauna infricosatoare. Gandeste-te la acest amestec ametitor de entuziasm si frica ca la un semn ca esti pe drumul cel bun. Singurul lucru pe care vrei sa-l amintesti in timp ce mergi catre viitorul pe care l-ai visat mereu este ca victoriile celor din jurul tau merita sa fie sarbatorite impreuna cu ale tale. La masa castigatorilor este loc pentru toata lumea.

Fecioara

Alerta spoiler, Fecioara: viata nu este menita sa fie controlata. De asemenea, viata nu este menita sa fie manipulata sau controlata. Asa ca da-i drumul. Eliberati-va falsul sentiment de control in timp ce sari inapoi in fluxul universului. Esti acolo unde ar trebui sa fii si totul se desfasoara conform planului divin. Increderea si dedicarea voastra vor deschide portalul miracolelor. Sfat: nu mai controlati fiecare miscare.

Balanta

In loc sa te plangi de obstacolele in calea ta, Balanta, ridica-te, dovedeste-te si ia de la capat totul daca este necesar. Rezilienta ta poate muta muntii. Oh, si inca ceva! Aceste obstacole ti-au fost puse in cale cu un motiv. Ai incredere in capacitatea ta de a transforma orice provocare intr-o lectie utila. Sfat: Crede in tine.

Scorpion

Esti binecuvantat cu puterea liberului arbitru, Scorpion. Cu alte cuvinte, ai tot ce ai nevoie pentru a inghiti otrava care ti se toarna in ceasca si a o transforma in nectar dulce. Ai forta necesara pentru a transforma fiecare esec intr-o descoperire. Totul se rezuma la modul in care veti aborda circumstantele date. Universul lucreaza cu tine, nu impotriva ta, acum si in fiecare moment. Sfat: Intoarceti eforturile adversarilor impotriva lor.

Sagetator

Poate ca nu vorbim intotdeauna despre repere si momente iconice. Poate ca este vorba despre lucruri simple, miracole de zi cu zi, conversatii care ne ridica moralul, cantece care ne inspira si apusuri care ne energizeaza. Poate pentru ca suntem inconjurati de oameni care ne amintesc ca meritam sa fim iubiti pentru ceea ce suntem, Sagetator. Universul crede ca atragi in viata ta conexiuni care respecta cine esti si iti permit sa te ridici la urmatorul nivel de constiinta. Sfat: Atrageti conexiuni utile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 februarie 2023. O zi plina de provocari pentru Gemeni

Capricorn

Chiar daca vi se pare ca intreaga lume din jurul vostru, si chiar cercul vostru interior, pare sa fi conspirat impotriva voastra, doar vi se pare ca asa este, Capricorni. Nu va imprastiati fortele si nu banuiti pe toti cei din jur. Expira: totul este bine. Si o vei vedea foarte curand. Cei dragi te iubesc si te pretuiesc, rasplateste-i cu aceeasi moneda. Sfat: Petrece timp cu cei dragi.

Varsator

Varsator, provocarea ta saptamana aceasta este sa fii cu discernamant. Fii selectiv in a-ti cheltui timpul si energia. Impartaseste spatiu cu cei care te inalta, nu cu cei care iti epuizeaza resursele. Amintiti-va, cand spuneti „da” la ceea ce este in vibratie, va trebui sa spuneti „nu” la ceea ce nu este si este in regula. Mentinerea angajamentului auto-dezvoltarii va sfarsi prin a dezamagi cativa oameni. Sfat: Fii inteligent in ceea ce priveste alegerile tale.

Pesti

Ce primesti Pesti? Sa stii ca nu este egoist din partea ta sa-ti pui aceasta intrebare, mai ales daca esti manipulat in vreun fel. Pastrati-va distanta fata de acesti oameni blanzi astazi. Pe de alta parte, in acest timp, este posibil sa simti o conexiune mai mare cu tine si cu fortele divine. Alocati timp pentru meditatie si atentie. Descoperiti numeroasele pietre pretioase care sunt ascunse in interior. Sfat: aloca timp pentru meditatie.

Publicitate

Autor