Horoscop zilnic, 28 decembrie 2022. Aveti incredere in oportunitatile care va ies in cale

Una dintre cele mai bune zile ale intregii luni pentru meditatie, deoarece exista o posibilitate de intelegere spirituala, iluminare.

Berbec

Lucrul cu o echipa poate fi foarte obositor, mai ales cand persoanele implicate nu sunt de acord cu tine. Asadar, cum vei trata tema nedreptatii care pare sa predomine aici? Ai de gand sa pastrezi pacea de dragul pastrarii pacii sau vei vorbi despre lucruri care nu sunt in concordanta cu valorile companiei? Berbec, exista o alegere, si a fost intotdeauna, si este a ta. Asigura-te doar ca decizia pe care o iei iti permite sa dormi bine noaptea. Sfat: asigura-te ca decizia ta este corecta.

Taur

Publicitate

Singurul lucru mai luminos decat un brad de Craciun este CV-ul tau. Esti un profesionist in ceea ce faci. Cu alte cuvinte, ti-ai castigat dreptul de a spune nu lucrurilor care nu-ti plac. Deci, alegeti-va in mod constient. Puneti-va pe primul loc.

Gemeni

Astazi Universul iti aduce in atentie discutia „consum vs creatie”. In ce iti pui energia, Gemeni? Ai fost obsedat de productivitate pana la punctul in care iti afecteaza bunastarea mentala si emotionala? Acesta este reamintirea ta sa iesi din cursa productivitatii si sa fii tu insuti pentru un moment. Este foarte recomandat sa va simplificati lista de lucruri de facut pentru urmatoarele cateva zile. Sfat: economiseste-te de batai de cap.

Rac

Universul te misca intr-o directie care nu era anterior pe harta ta. Pune-ti centurile de siguranta si pregateste-te pentru o plimbare distractiva! Pe parcurs, vei invata multe despre tine si despre univers. Astfel, acesta este un moment fericit pentru tine. Rac, o perioada de atragere a oportunitatilor care au fost candva un vis indepartat. Aminteste-ti propria putere si potential iti va oferi oportunitatea de a spune da la ceea ce este in concordanta cu vibratia ta. Sfat: imbratiseaza ceea ce universul iti rezerva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 august 2022. Gemenii vor avea o zi plina

Leu

Munca in echipa vine cu noi provocari in fiecare zi. Saptamana aceasta, subiectul nedreptatii te poate atinge indeaproape. S-ar putea sa descoperi ca oamenii din jurul tau sunt lipsiti de scrupule. Lei, ii puteti ingnora. Doar asigurati-va ca actiunile pe care le intreprindeti in zilele urmatoare sunt spre binele colectivului. Sfat: Faceti alegerea corecta.

Fecioara

Cu cat te uiti mai mult afara pentru a vedea ce au acumulat altii, cu atat vei fi mai nemultumit. Cu cat iti indrepti mai mult energia catre tine si spre obiectivele tale, cu atat iti va fi mai usor sa realizezi bogatia si abundenta pe care le-ai creat intr-o perioada de timp. Alegerea este si a fost intotdeauna a ta, Fecioara. Asadar, cheama-ti energia inapoi la tine. Incepeti sa va concentrati asupra propriei cresteri. Universul iti arata deja dovezi ale abilitatilor tale. Crede in imposibil si continua sa mergi inainte. Sfat: Continuati sa mergeti inainte.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 septembrie 2023. Se anunta schimbari majore pentru Fecioare

O zi poate aduce multe griji, Balanta. Va trebui nu numai sa va conduceti propria afacere, ci si sa rezolvati problemele altora. Nu va fi intotdeauna usor, dar vei trece peste asta. Vei putea mentine bunavointa si optimismul. Nu te vei supara pe altii si nu-i vei lasa sa-ti strice starea de spirit. Sfat: Pregateste-te sa-i ajuti pe cei din jurul tau.

Scorpion

Vrei sa actionezi diferit, sa fii diferit, sa te comporti diferit. Impingi granitele de dragul de a depasi sau pentru ca este ceea ce ti se pare autentic, Scorpion? Amintiti-va ca nu exista un raspuns corect sau gresit. Este pur si simplu o invitatie de a va aduna gandurile cele mai intime si de a va intelege intentia din spatele acestei actiuni. Sfat: Intelegeti adevarata natura a dorintelor voastre.

Sagetator

Simti ca esti cel mai bun in ceea ce faci si ca nu exista nimeni ca tine. Dezavantaj in acest sens? Ajungi prin a te izola. Sagetator, lasa-ti ego-ul deoparte si gaseste o modalitate de a lucra cu echipa, nu impotriva ei. Valorificarea puterii colectivului se va dovedi a fi secretul succesului tau. Sfat: Lucrati in echipa, nu impotriva ei.

Capricorn

Mintea umana tinde sa fie extrem de complexa. Este mai usor pentru minte sa creada ca haosul este inevitabil decat sa creada ca lucrurile bune sunt pe cale. Capricorni, cresteti-va constientizarea astfel incat sa nu fiti niciodata victima acestei credinte limitative. Universul iti reaminteste ca esti mai aproape ca oricand de a manifesta schimbarile pozitive pentru care te-ai straduit, mai ales pe plan profesional. Ai incredere in usile care se deschid pentru tine, pe masura ce te conduc in directia cresterii. Sfat: Aveti incredere in oportunitatile care va ies in cale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2020. Zi favorabila pentru Gemeni, este posibil sa urce pe scara carierei

Varsator

Problema nu este in mediul tau. Esti blocat intr-o bucla nesfarsita, chiar daca esti constient ca stai in calea propriei tale libertati. Universul te va citi mult timp si te va uita in oglinda. Deveniti constienti de tiparele care va impiedica cresterea si eliberati-le cu dragoste. Schimbarea nu este un proces unic, Varsator. Disponibilitatea ta de a face acest prim pas va face loc miracolelor. Sfat: Fa loc noului.

Pesti

Acesta este un moment fericit pentru tine, Pesti! E timpul sa atragi oportunitati care rezoneaza cu adevarat cu tine. Universul va reaminteste ca nu mai trebuie sa fiti de acord sau sa actionati dintr-o paradigma a fricii. Astrele te sprijina in a-ti ridica nivelul si a-ti crea o viata implinita din punct de vedere emotional, financiar si creativ in acelasi timp. Sfat: Nu lua decizii din frica.

Publicitate

Publicitate

Autor