Carmen Serban a dat vestea cea mare. Artista paraseste definitiv Romania: “Ma simt mai respectata acolo”

Carmen Serban, una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, se muta definitiv din tara. Artista s-a desis sa plece in Anglia.

Carmen Serban paraseste Romania

Artista a dezvaluit la Antena Stars ca a decis sa se mute din tara. Aceasta vrea sa plece definitiv in Anglia. Artista este nemultumita de ceea ce se intampla in Romania, mai ales de restrictiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

”Decizia este luata de mai multi ani. Nu sunt sigura ca o sa ma adaptez, dar voi face pasul. Cu ani in urma am vrut sa ma mut, dar nu am plecat din cauza ca tatal meu era foarte bolnav si voiam sa fiu cat mai aproape de el.”, a declarat Carmen Serban.

Publicitate

Cantareata a inceput demersurile pentru a-si cumpara o locuinta in Marea Britanie. Aceasta a scos la vanzarea apartamentul din Pipera si spera sa primeasca 170.000 de euro.

Publicitate

Artista mai are un apartament in Bucuresti si o casa la Timisoara.

”Am realizat ca ma simt mai respectata acolo. M-am simtit mai in siguranta acolo. Nu ma las de cantat, eu oricum nu cant doar in Romania, eu cant in toata lumea. Am facut demersurile sa-mi cumpar o locuinta acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vanzare pentru ca mai am unul, am si o casa la Timisoara si nu am ce sa fac cu atatea, vreau sa investesc acolo, sa-mi cumpar acolo.”, a mai spus Carmen Serban.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.