Robert Turcescu da de pamant cu Raed Arafat: “Sa fie cinstit si sa spuna”

Robert Turcescu da de pamant cu Raed Arafat. Cunoscutul jurnalist a declarat ca seful DSU stia deja ca tirurile nu pot functiona pe termen lung.

De asemenea, Robert Turcescu a mentionat ca Raed Arafat a mai trecut printr-o situatie asemanatoare si la Timisoara, in luna noiembrie 2020.

“Se putea evita nenorocirea de la Victor Babes. A fost prezentata triumfalist achizitia tirurilor in iunie anul trecut. 260.000 de euro costa un astfel de tir. La un moment dat era foarte frig in tiruri.

Publicitate

Asta a inceput sa se intample din toamna. Este o dezvaluire ingrozitoare pentru noi toti. Inca din 18 noiembrie 2020 spunea DSU ca la Timisoara s-a intamplat la fel ca ieri, doar ca din fericire fara morti. Aparatele au oprit furnizarea de oxigen cand creste peste 5,8 bari presiunea. Aici e marea chestiune. Lucram cu comunicatul DSU.

Publicitate

Avem o situatie la indigo. Trebuia sa spuna Raed Arafat daca era cinstit. Ni s-a mai intamplat la Timisoara. Atunci am avut noroc. Nu au murit oameni. In februarie, la Marius Nasta a mai luat foc un tir. Stie cineva de ce a luat foc? Tirul de la Timisoara unde este. Nu au caldura, la Marius Nasta a luat foc.

Citeste si articolul :   Delta Dunarii

In Timisoara la fel, acum au murit trei oameni. Arafat trebuia sa fie cinstit si sa spuna ca s-a mai intamplat. Nu-s facute pentru asa ceva tirurile. Au spus specialistii. De ce le mai folosim atunci?”, a spus jurnalistul la adresa sefului DSU, Raed Arafat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.