Robert Turcescu da de pamant cu Raed Arafat: “Sa fie cinstit si sa spuna”

Robert Turcescu da de pamant cu Raed Arafat. Cunoscutul jurnalist a declarat ca seful DSU stia deja ca tirurile nu pot functiona pe termen lung.

De asemenea, Robert Turcescu a mentionat ca Raed Arafat a mai trecut printr-o situatie asemanatoare si la Timisoara, in luna noiembrie 2020.

“Se putea evita nenorocirea de la Victor Babes. A fost prezentata triumfalist achizitia tirurilor in iunie anul trecut. 260.000 de euro costa un astfel de tir. La un moment dat era foarte frig in tiruri.

Asta a inceput sa se intample din toamna. Este o dezvaluire ingrozitoare pentru noi toti. Inca din 18 noiembrie 2020 spunea DSU ca la Timisoara s-a intamplat la fel ca ieri, doar ca din fericire fara morti. Aparatele au oprit furnizarea de oxigen cand creste peste 5,8 bari presiunea. Aici e marea chestiune. Lucram cu comunicatul DSU.

Avem o situatie la indigo. Trebuia sa spuna Raed Arafat daca era cinstit. Ni s-a mai intamplat la Timisoara. Atunci am avut noroc. Nu au murit oameni. In februarie, la Marius Nasta a mai luat foc un tir. Stie cineva de ce a luat foc? Tirul de la Timisoara unde este. Nu au caldura, la Marius Nasta a luat foc.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, anunt de ultim moment. Ce se intampla in luna ianuarie in Romania

In Timisoara la fel, acum au murit trei oameni. Arafat trebuia sa fie cinstit si sa spuna ca s-a mai intamplat. Nu-s facute pentru asa ceva tirurile. Au spus specialistii. De ce le mai folosim atunci?”, a spus jurnalistul la adresa sefului DSU, Raed Arafat.