Sosoaca s-a dezlantuit: “Imi voi lua permis de port-arma. Pai in Rusia…”

Diana Sosoaca a declarat ca a fost agresata in incinta Parlamentului Romaniei. Fosta senatoare AUR, ameninta cu plangeri penale, dar spune ca isi va lua si permis de port-arma. In curand o s-o vedem in rolul de pistolar al Parlamentului.

In urma scandalului din Senatul Romaniei, senatoarea Diana Sosoaca spune ca a depus deja o plangere penala impotriva Iulianei Scantei, presedintele Comisiei Juridice din Senat, si a altor trei persoane, pentru ca ar fi fost batuta .

Sosoaca isi ia permis de port-arma.

“In acest context imi voi lua inclusiv permis de port-arma si o sa solicit paza non-stop, daca inclusiv in Parlamentul Romaniei esti batut ca senator.

Romania nu e stat de drept. In Romania s-a instaurat dictatura. Pai in Rusia e mai multa democratie decat in Romania de o mie de ori. Si in China e democratie”, a declarat Sosoaca.

Plangerile penale au fost depuse impotriva Laurei-Iuliana Scantei, “senatorului care m-a lovit cu pumnul in piept” si a doi angajati ai Senatului, mentioneaza antena3.ro.

Citeste si articolul :   Mircea Badea, replici savuroase despre fosta senatoare AUR: "A venit Sosoaca de la mina, n-ai cum..."

Reamintim ca Diana Sosoaca a intrat cu forta in Comisia Juridica, unde fusese invitata pentru audieri inainte de a fi sanctionata pentru comportamentul avut in Senat. Scandalul a pornit dupa ce Iuliana Scantei i-a cerut sa poarte o masca de protectie conforma.

Sosoaca a intrat cu forta in sala Comsiei Juridice, pazita de doi angajati ai Senatului, si a sustinut ca „s-a dat ordin sa fie batuta“. Senatoarea a sunat la 112 si s-a plans ca a fost amenintata si agresata.

“Va bateti joc de votul romanilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum incalcati legea si Constitutia. Vreau sa vad ordinul scris ca nu am dreptul sa intru in aceasta sedinta.

Am fost lovita la picior. Daca doamna Scantei vrea sa fiu batuta, atunci va avea plangere penala pentru instigare la violenta. Cum va permiteti?”, a urlat Diana Sosoaca.

Autor