Cererea trimisa de Stefan invatatoarei sale. Argumentul copilului a lasat-o fara cuvinte

O cerere scrisa a fost trimisa de un elev de scoala primara invatatoarei sale. Femeia a si postat-o pe contul sau de Facebook. Imaginea postata de invatatoare a devenit virala in mediul online.

Elevul i-a cerut doamnei invatatoarei sa nu le dea teme pentru acasa in ziua de vineri, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”.

„Doamna Invatatoare, Subsemnatul Stefan Saman, va rog, in calitate de elev al dumneavoastra, sa nu ne dati vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Stefan invatatoarei.

Invatatoarea a fost foarte impresionata de argumentul elevului si a decis sa nu le mai dea copiilor teme, cel putin in vinerea aceasta. „Se aproba! Motivarea este FOARTE TARE!”, a raspuns doamna invatatoare la cererea lui Stefan. Crerea elevului insotita de raspunsul invatatoarei au fost publicate de aceasta pe contul de Facebook.

Publicitate

„No, ce sa fac acum? La o asa motivare… Cel putin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu incurajez sa isi spuna opinia!”, a scris invatatoarea in in descrierea imaginii.

Citeste si articolul :   Alerta la Antena1! Ce se intampla cu Emisiunea Acces Direct

Postarea care a devenit virala a adunat peste 4.000 de reactii si peste 10.000 de distribuiri. Internautii au lasat si numeroase comentarii:

“Felicitari, bravoooo pentru ca ati reactionat frumos!!”

“Atentie: copilul a scris “vinerea”. Deci orice vineri. Iar cererea a fost aprobata, deci de acum incolo nu veti putea da teme vinerea!”

“Se pare ca a stiut ce inseamna P.S. (post scriptum)…
Dna cadru didactic aveti copiii (nostri) pe care ii veti face oameni.🤗”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.