Diagnostic crunt pentru Celine Dion. Indragita cantareata a ajuns la 40 de kilograme

Celine Dion se confrunta cu grave probleme de sanatate. Anuntul a fost facut chiar de catre echipa ei.

Astfel, din cauza problemelor de sanatate, indragita cantareata canadiana a anuntat ca isi va anula toate concertele viitoare din Las Vegas.

“Céline se confrunta cu spasme musculare persistente si severe care o impiedica sa concerteze. Echipa ei medicala continua sa o supravegheze si sa o trateze. Simptomele cu care se confrunta o impiedica sa participe la repetitiile pentru noul show”, este anuntul transmis de echipa lui Celine Dion.

“Nu poate merge. Sufera de dureri ale gambelor si ale picioarelor care o paralizeaza. Este foarte slabita si a slabit mult. O boala care ar putea necesita o convalescenta indelungata, daca lucrurile nu se imbunatatesc, ar putea fi necesar sa se opreasca pentru cateva luni, sau chiar un an. Pentru ca simptomele sale sunt mai ingrijoratoare decat era prevazut”, a declarat unul din membrii familiei artistei, pentru revista “Here”.

Publicitate

Céline Dion a ajuns sa cantareasca numai 40 de kilograme. Vedeta in varsta de 50 de ani a ajuns sa arate ingrijorator. Sunt mari temeri privitoare la starea sa de sanatate.

Citeste si articolul :   Mesajul emotionant al unui militar: "FEMEILE NU SUNT EGALE CU BARBATII"

Diva sufera de degenerescenta musculara (afectiuna rara ereditara, caracterizata prin deteriorarea progresiva a muschilor corpului-n.r.). E paralizata de crize de durere si tetanie (sindrom caracterizat prin contractia muschilor si intepenirea membrelor- n.r.), slabeste vazand cu ochii. Artista se teme ca nu va mai putea urca pe scena. Nu se mai poate ridica din pat, nici sa se miste, nici sa mearga, potrivit revistei ”Public”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.