O noua lovitura pentru Clotilde Armand. Instanta a decis

O noua lovitura pentru Clotilde Armand. Primarul Sectorului 2 pierde in prima instanta procesul cu Romprest

”Admite exceptia lipsei calitatii Primarului Sectorului 1 de reprezentant al Consiliului Sectorului 1. Anuleaza cererea de chemare in judecata formulata in numele Consiliul local Sector 1 pentru lipsa calitatii de reprezentant.

Admite exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Primarul Sectorului 1. Respinge actiunea formulata de reclamantii Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calitatii procesuale active. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare”, scrie in decizia instantei.

„Respinge actiunea formulata de reclamantii Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calitatii procesuale active.”

Astfel, voi convoca din nou pentru maine o sedinta de urgenta avand pe Ordinea de zi acelasi proiect de hotarare ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 in vederea promovarii unei actiuni avand ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestarii serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1.

Citeste si articolul :   Se cere declararea starii de alerta in Sectorul 1 din Bucuresti pentru 30 de zile. Oamenii cer interventia armatei

Sper ca de data asta consilierii PNL si PSD sa se prezinte>>, a scris Clotilde Armand Pe facebook .

”Eu vreau respectarea legii, care spune clar ca trebuie sa avem acces la contabilitatea firmei”, a declarat Clotilde Armand la TVR 1 pe 21 iunie 2021. Edilul a avertizat ca daca Romprest nu ofera acces la datele contabile, atunci Primaria va sustine rezilierea contractului.

„Dupa o munca de 8 luni de zile, am reusit sa-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului in care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotarare de mai multe ori pe ordinea de zi si, intr-un final, astazi, a fost votat. Din respect pentru banul public si pentru comunitatea locala, trebuie sa platim pretul corect pentru serviciile pe care le presteaza operatorul de salubrizare. Bataia de joc in ceea ce priveste cheltuirea banului public trebuie sa ia sfarsit”, declara in acel moment Clotilde Armand.

Citeste si articolul :   Decizie definitiva. Ce se intampla cu Clotilde Armand