Clotilde Armand, demisa? Vor sa o trimita la “la odihna si tratament”

Demiterea lui Clotilde Armand este tot mai aproape. Aceasta ar putea fi primul primar din Capitala care ar putea sa se confrunte cu o procedura de demitere. Jurnalistul Mirel Curea a anuntat ca in urmatoarele zile se vor organiza in Sectorul 1 puncte pentru strangerea de semnaturi cu scopul inlaturarii lui Clotilde Armand de la conducerea Primariei Sectorului 1, in contextul problemei salubrizarii strazilor.

Revoltat de faptul ca strazile din Sectorul 1 sunt pline de gunoaie, Mirel Curea ii indeamna pe bucuresteni, printr-o postare pe Facebook, sa stranga semnaturi alaturi de el.

„In cateva zile, se vor organiza in Sectorul 1 puncte pentru strangerea de semnaturi pentru trimiterea doamnei Clotilde Armand la odihna si tratament.

Le vom strange cu un stegulet de semnalizare, in soare, pentru ca nu putem spera ca madama sa aprobe amplasarea de corturi, ceea ce motiveaza si mai abitir. La fel cum pe mine ma motiveaza suplimentar faptul ca in fata casei mele si in capatul strazii troneaza in continuare mormane de gunoaie.

Cine are posibilitatea sa aduca mai multe semnaturi, va putea descarca in cel mai scurt timp formulare de pe net.

Eu voi face de serviciu, cot la cat cu alti voluntari, la un asemenea punct.

In fotografie, doar o mostra, un instantaneu facut la intersectia strazilor Ciresoia cu Fabrica de Caramida.”, a scris jurnalistul Mirel Ciurea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.