Sosoaca, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: „Primeste 25.000 de euro pe luna ca sa omoare peste 25.000 de oameni”

Senatoarea Diana Sosoaca a facut acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat dupa tragedia de la spitalul Victor Babes din Capitala.

”Cat mai suporta aceste familii? Cat mai suporta rudele lor umilinta, bataia de joc si incalcarea drepturilor constitutionale Oamenii mor cu zile, iar domnul Citu va anunta ca va face conferinta de presa si ne va spune opinia sa. Eu astept o demisie. Nu vi s-ar parea corect ca macar o singura persoana din spectrul politic sa-si asume crimele, genocidul?”, a urlat Sosoaca la Romania TV.

De asemenea, Diana Sosoaca sustine ca seful DSU pune in practica protocoalele din alte tari si incaseaza de la statul roman suma se 25.ooo de euro lunar, afirmatie fara dovezi.

”Avem acea scrisoare deschisa a peste 100 de medici semnatari. Avem in Statele Unite si Europa cateva mii de medici care mentioneaza ca protocoalele ale lui Arafat care sunt preluate din celelalte tari. Nu sunt in stare sa facem anchete epidemiologice si cercetari cu privire la virusurile care circula in Romania. Dansul a preluat mot a mot si primeste 25.000 de euro pe luna ca sa omoare peste 25.000 de oameni. Puneti-i in carca pentru ca este seful DSU, pentru ca fara dansul nu se hotareste nimic”, a mai spus Diana Sosoaca.

Autor