Senatoarea Diana Sosoaca nu a facut singura scandal la Comisia Juridica a Senatului, ci a fost insotita, pazita si incurajata de sotul ei, Silvestru Sosoaca

Senatoarea Diana Sosoaca nu a fost singura care a facut scandal la Comisia Juridica a Senatului. Aceasta a fost insotita, pazita si incurajata de sotul ei, Silvestru Sosoaca, care a transmis live intregul incident pe pagina de facebook a unui fost realizator tv si care i-a hartuit si impins pe angajatii Senatului.

In timp ce Diana Sosoaca bloca usa Comisiei Juridice cu piciorul si tipa ca s-a dat ordin sa fie batuta, sotul acesteia tragea de usa si tipa la cei doi functionari parlamentari: „A, nu vrei? Dar cine esti tu sa vrei sau sa nu vrei ma?!”

„Incalcati dreptul unui senator sa intre intr-o incapere”, tipa si Diana Sosoaca. „Nu noi”, a raspuns angajatul Senatului.

„Cum nu voi?”, a tipat sotul, dupa care s-a dus langa functionar si s-a impins amenintator in el.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Functionarul: „Va rog eu frumos, nu ma mai impingeti. Nu ma mai impingeti, domnul se impinge in mine!”

Citeste si articolul :   Bucurie mare pentru Ilan Laufer. Sotia lui, Alina, a nascut gemeni.

Apoi s-a indreptate cu tipete catre presa, foarte agresiv: „Ba, voi pe astia i-ati intrebat daca au legitimatie sau nu, ca pe mine m-ati intrebat!”

„Domnii ne cunosc cine suntem”, a replicat functionarul.

Sotul: „Serios? Ba esti persoana publica tu asa?”

Atunci cind a fost intrebata in ce calitate a intrat sotul sau in cladirea Parlamentului si participa la incident, Diana Sosoaca a dat un raspuns grobian, invitand-o pe jurnalista care a pus intrebarea sa se duca cu Silvestru Sosoaca „la o cafea, sa isi rezolve problemele”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.