Baiatul de 14 ani dat disparut de parinti, a fost gasit fara suflare

Baiatul de 14 ani dat disparut de parinti a fost gasit de pompierii militari, fara suflate.  Trupul minorului de 14 ai a fost scos de pompieri in apele Dunarii,  informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta(ISU) Galati, informeaza Agerpres.

Conform sursei citate, pompierii militari au fost solicitati sa intervina pentru a aduce la mal un trup  neinsufletit vazut pe suprafata Dunarii.

Baiatul de 14 ani a fost dat disparut de parinti in data de 20 iulie, cand minorul s-ar fi dus la plaja Perla impreuna cu prietenii, dar nu s-a mai intors seara acasa. Ajuns pe fluviu la Galati, trupul neinsufletit al baiatului fost vazut, miercuri, de cateva persoane care au sunat la 112.

Pompierii au adus corpul minorului la mal in zona Dunarii maritime, dupa care a fost preluat de politie. Ancheta este in desfasurare.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.