Scene de groaza intr-un parc. Doi copilasi au fost agresati de un barbat

Scene de groaza au fost surprinse, duminica, intr-un parc de joaca din municipiul Hunedoara. Un barbat a fost filmat in timp ce batea doi copilasi

Barbatul care a lovit cei doi copii a fost retinut pentru 24 de ore. Fiul tanarului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost si el lovit de catre barbat. Copilul a fost chemat la sediul Politiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victima a violentei in familie, in prezenta reprezentantilor DGASPC.

„Celalalt minor (cel trantit la pamant) are 13 ani si a ramas internat, pentru investigatii mai amanuntite (se pare ca starea lui este buna). Minorul de 13 se pare ca se afla in parc neinsotit. Autorul nu figureaza cu antecedente penale si a fost retinut pentru 24 de ore”, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara

Se efetueaza cercetari si cu privire la comiterea infractiunii de tulburarea linistii si ordinii publice (fapta fiind comisa in loc public). „Din cercetarile facute rezulta ca minorul de 13 ani trantit la pamant este nepot al tanarului agresor (fiul surorii sotiei sale)”, a cmai spus reprezentantul IPJ Hunedoara.

In imaginile surprinse de o persoana cu un telefon mobil se vede cum barbatul se indreapta furios catre un copil de doar cativa ani care se dadea pe un leagan, il injura, strigandu-i „Vino aici, f… mortii ma-tii” si il ridica, strangandu-l cu mainile de gat pana deasupra capului, apoi il tranteste cu putere la pamant.

Clipul a fost postat chiar pe Facebook.

Publicitate

“Distribuit va rog cat mai multi sa vedeti cata incredere putem avea sa lasam copiii in par ,cat de rau este un copil nu trebuie sa iti faci tu dreptate Vrem camere video asa ceva nu trebuie sa se mai intample Asta sa intamplat in parcul din spatele blocului meu acum o ora. Boboutanu pune camere urgent”, a scris o femeie pe Facebook.

Unul dintre copilasi a fost transportat de urgenta la spital.

„Duminica, in jurul orei 15.50, Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata pe numarul unic de urgenta 112, despre faptul ca un copil a fost trantit la pamant de un parinte in zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la fata locului s-a deplasat o echipa de ordine publica care a stabilit faptul ca in jurul orei 15:35 in timp ce se aflau langa un leagan doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatal unuia dintre ei l-a luat pe celalalt minor l-a ridicat, dupa care l-a trantit la pamant. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulantei si transportat la spitalul municipal Deva, pentru ingrijiri medicale.

Citeste si articolul :   La 23 de ani, este mama a 11 copii. Si asta nu e tot. Femeia si sotul ei viseaza la o familie si mai numeroasa, cu 105 copii

In urma cercetarilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un barbat in varsta de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat ca in momentul in care a auzit ca fiul sau s-a certat cu un alt copil, in spatele blocului, s-a adus la acesta si intr-un moment de furie l-a trantit la pamant, dupa care a plecat. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau alte violente si violenta in familie, iar persoana banuita a fost condusa la sediul Politiei, urmand a fi dispuse masuri legale”, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, potrivit Adevarul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.