Doliu in Biserica Ortodoxa din Romania. S-a stins la doar 37 de ani. Trei copilasi au ramas orfani de tata

Doliu in Biserica ortodoxa. Preotul militar al Garnizoanei Timisoara a decedat la doar 37 de ani, dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Prefectura Timis a facut anuntul pe pagina sa de Facebook.

“Astazi a plecat prea devreme dintre noi, rapus de virusul SARS-CoV-2, un om extraordinar si un colaborator apropiat al Institutiei Prefectului Judetul Timis, Parintele Radu Cosmin Bogdan, preotul militar al Garnizoanei Timisoara.

Transmitem pe aceasta cale sincere condoleante familiei indoliate si colegilor de la Garnizoana Timisoara. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de Prefectura judetului Timis pe pagina de Facebook.

Publicitate

Preotul militar era nascut in 1983 si avea trei copii. Acesta a slujit la Catedrala mitropolitana din Timisoara si la mai multe biserici din oras, iar in 2010 a fost numit prin concurs preot militar la Brigada 18 infanterie Banat, potrivit Mitropoliei Banatului,

„Pentru activitatea sa deosebita, atat in plan pastoral cat si muzical, a fost fost hirotesit intru iconom stavrofor. Preotul militar dr. Radu-Cosmin Bogdan a fost un slujitor vrednic, inzestrat de Dumnezeu cu multi talanti, dar si cu o inima blanda, calda si deschisa catre militarii si credinciosii pe care i-a pastorit de-a lungul anilor”, au precizat reprezentantii Mitropoliei Banatului.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.