Ultimele masuri: Italia redeschide scolile in septembrie. Anuntul premierului Giuseppe Conte

Scolile din Italia se vor redeschide abia in luna septembrie, anunta premierul Giuseppe Conte, precizand ca majoritatea activitatilor economice vor fi reluate pe 4 mai.

“Scolile vor fi redeschise in septembrie. Incepand din 4 mai, va fi mai multa libertate de deplasare, dar pentru eliminarea totala a restrictiilor va trebui sa se mai astepte”, a declarat Giuseppe Conte intr-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, potrivit Mediafax.

Publicitate

“Lucram in acest moment pentru a autoriza reluarea unei mari parti a activitatilor, din sectoarele industriale si constructii”, a subliniat premierul Italiei.

Serviciul italian de Protectie Civila a anuntat sambata seara ca bilantul epidemic este de 26.384 de morti, iar numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate pana acum a ajuns la 195.351.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.