Ce se intampla cu toate nuntile dupa data de 15 mai: anuntul facut de ministrul Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut o serie de clarificari cu privire la organizarea nuntilor dupa 15 mai.

Oficialul a spus ca se va mentine limita actuala, care prevede pana la opt persoane in astfel de activitati.

“Cu parere de rau nu pot da un raspuns pozitiv pentru ca nuntile romanilor in perioada in care chiar daca se relaxeaza in 15 mai conditiile de retinere, de comprimare a unor posibilitati de a ne misca liber, de a fi alaturi de cei dragi, aceste conditii nu se vor relaxa suta la suta.

Individual probabil vom avea dreptul la aceasta miscare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva cateva probleme individuale, dar, din pacate, presupun eu, nu va dau un raspuns oficial, nu cred ca in 15 mai am scapat cu totul de acest coronavirus. Nu inseamna ca in 15 mai virusul s-a oprit si ia o pauza.

Publicitate

Publicitate

Noi va trebui sa fim atenti in continuare, sa ne protejam, sa purtam masca, sa avem grija sa ne spalam pe maini, sa nu stam mai mult de trei la o discutie, sa respectam distantarea sociala, anumite activitati se vor relua in anumitre conditii”, a spus ministrul Marcel Vela.

Citeste si articolul :   Islanda devine prima tara Schengen care acorda pasapoarte de vaccinare anti-COVID-19

Marcel Vela: Cand organizarea nuntilor va reveni la normal

Ministrul de Interne a mai spus ca este posibil sa se revina la normal din toamna, dar chiar si atunci, nu vor avea voie sa participe sute de persoane la astfel de activitati.

“In consecinta, cred ca poate avea loc nunta in conditii normale, iar partea festiva cu cheful sa o lasam mai la toamna, cand putem evalua aceasta epidemie”, a mai spus Marcel Vela.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.