Sfatul zilei de 3 decembrie 2020: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Astrologul avertizeaza ca este ziua in care poti sa cazi in „panza” minciunilor, inselaciunii si agresivitatii altor persoane., scrie Noutati.info

Cea mai buna recomandare a astrologului pentru aceasta zi este sa nu parasiti propria casa si sa va planificati munca. De asemenea, incearca sa faci lucrurile importante fara sa pleci.

Sfatul astrologului pentru ziua de 3 decembrie 2020

Berbec (21.03 – 20.04)

Cand luati decizii importante, ascultati vocea voastra interioara – care, spre deosebire de minte, va va putea da sfaturi bune.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru a lucra la greseli: orice pacate comise in trecutul apropiat pot fi corectate si, in acelasi timp, pot fi trase concluzii adecvate.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Numai cei care vor fi capabili sa stabileasca prioritatile si sa se concentreze asupra lucrurilor principale vor reusi in toate. Trebuie sa dai deoparte proiectele care pot astepta o vreme.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.