Horoscop zilnic, 5 august 2023. Zi perfecta pentru decizii indraznete

Berbec

Cei care te urasc te vor numi jucator. Dar stii ca atunci cand apari, intri all-in. In loc sa te blochezi intr-un joc de asteptari, exprima-te cu tandrete si dragoste, lasand spatiu pentru celalalt sa impartaseasca acelasi lucru. Este posibil sa nu gasesti o solutie imediat si e in regula. Important este ca iti permiti sa fii vulnerabil. Sfat: Nu-ti fie teama sa pari slab.

Taur

Esti mai ocupat decat oricand. Faceti tot posibilul pentru a reusi pentru a ajunge in varf. Dar simti ca nu ai facut prea multe progrese in ultimele luni. Poate ca este timpul sa schimbam putin tactica. Luati piciorul de pe pedala, incetiniti, respirati si ancorati-va complet in acest moment. Sfat: Incercati sa va opriti si sa va reganditi obiectivele.

Publicitate

Gemeni

Cand avem incredere in legea timpului divin, avem incredere ca totul se intampla exact in momentul in care ar trebui sa se intample. Nici un minut mai devreme, nici un minut mai tarziu. Apreciaza bucuria si frumusetea care te inconjoara. Capacitatea ta de a primi este direct proportionala cu capacitatea ta de relaxare. Si crede in imposibil cand vine vorba de iubire. Ce moment grozav sa te indragostesti!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 martie 2023. Pasii mici duc la lucruri marete

Rac

Ai experimentat pierderi si dureri pentru ca ele fac parte din viata noastra. Cu toate acestea, exista plusuri – nu trebuie sa va pastrati vechea poveste. Tu esti creatorul realitatii tale. Tot ceea ce gandesti si crezi se va reflecta in curand in viitorul tau. Sfat: Pierderea deschide adesea usa catre un viitor mai luminos.

Leu

Dezamagirea este buna. Frustrarea iti atrage atentia asupra a ceea ce nu merge bine, astfel incat sa poti merge mai departe. Intreaba-te cum poti fi de folos si cum ii poti ridica pe cei din jurul tau. Schimbarea focalizarii de la „eu” la „noi” este un inceput bun. Sfat: Scopul tau este acum in serviciul societatii.

Fecioara

A fost un roller coaster si, sincer, esti obosit. Vestea buna este ca furtuna a trecut, facand loc calmului. Este timpul sa gasiti stabilitatea, sa gasiti sprijin, sa obtineti un punct de sprijin in prezent si sa va intoarceti la eternul „acum”. Pentru a fi cu adevarat in pace cu locul in care va aflati, lasati intrebarile si acceptati ca algoritmul universului este impecabil. Sfat: este timpul sa gasim stabilitatea.

Publicitate

Balanta

Senzualitatea ta este un dar. Acesta este ceea ce da frumusete si gratie tuturor creatiilor tale. Acesta este ceea ce da profunzime si semnificatie lucrarii tale. In loc sa priviti prea multele sentimente ca pe un blestem, turnati-le pe panza. In acest moment, autoexprimarea va fi calea catre eliberare. Da, si inca ceva! Ganditi-va la cuvantul „limite” si la modul in care va puteti proteja energia de cei care va epuizeaza rezervele. Sfat: Exprimarea creativa este calea catre eliberare.

Citeste si articolul :   3 zodii a caror viata se va schimba in septembrie 2022: vin surprize frumoase

Scorpion

Nu mai rezista. Simti ca tot ceea ce faci este bine pentru tine? Aceasta este o greseala. Gasiti timp pentru calm si meditatie. Uneori, pentru a castiga batalia, trebuie sa iei o pauza. Sfat: Odihna este esentiala inainte de o victorie importanta.

Sagetator

Din punct de vedere financiar, acesta este un moment minunat pentru tine. E timpul pentru noi oportunitati. Este timpul sa va uniti fortele cu cei care va impartasesc viziunea creativa. Tine-ti barbia sus. Sa stii ca meriti tot ce ai acum. Da, si inca ceva! Daca semnati un nou contract sau achizitionati un nou client, puneti-va intrebarea: „Se potriveste aceasta propunere/alianta cu ceea ce vad in viata mea?” Acesta este un moment grozav din punct de vedere financiar.

Capricorn

Ce se intampla cand ne miscam impotriva curentului? Fie simtim ca stam pe loc, fie ca alergam ca niste gaini fara cap. Doar pentru azi, renunta la falsul tau sentiment de control si permite planului divin sa se desfasoare. Si un efort usor si atat de mult pozitiv va intra in viata ta. Sfat: relaxeaza-te si nu mai merge in amonte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 noiembrie 2021. Scorpionii au o zi grea

Varsator

Esti pregatit sa incepi schimbari mari, atat pe plan personal, cat si profesional. Linia de pretendenti din afara usii este o confirmare 100%. Vizualizati ca un profesionist si actionati inspirat. Totul este posibil! Sfat: Urmeaza schimbari mari.

Pesti

Usurinta si fluenta in comunicarea dvs. Nu exista nici un subiect pe care sa nu il poti atinge. Practicati onestitatea. Fii direct cu privire la nevoile si dorintele tale, deoarece crezi ca eforturile tale vor fi rasplatite. Ceva ne spune ca acest capitol al vietii tale este dedicat construirii unei fundatii solide! Sfat: Fii direct cu privire la dorintele tale si ele se vor implini.

Publicitate

Autor