Alex Bodi a fost arestat! Cum isi racola afaceristul victimele

Alex Bodi a fost ridicat de mascatii de la DIICOT care au efectuat mai multe perchezitii in vila acestuia.

Afaceristul este acuzat de relatii cu structuri mafiote, iar actiunea procurorilor face parte din mai multe actiuni de destructurare ale unor retele de trafic de persoane, camatarie, trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost retinut miercuri de procurori si dus la audieri.

In tot acest timp Bianca Dragusanu a anuntat ca vrea sa se mute definitv in Dubai, impreuna cu fiica sa.

„Vreau sa va dau o stire bomba. Vin acasa, o iau pe Sofia si ma intorc in Dubai. Pentru ca viata in Dubai chiar este ca in Rai. Abia astept sa vin sa-mi iau copila si sa stam aici un timp, asa cum ne place noua. Abia astept! Sofia, vine mami dupa tine! Te iubesc! Ne vedem in curand.” , a mentionat Bianca Dragusanu pe Instastory.

Publicitate

Ce spun autoritatile despre dosarul in care este implicat Alex Bodi

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu, declaratie uluitoare despre Bianca Dragusanu: "Noi vom sfarsi impreuna"

”In aceasta dimineata, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Craiova, impreuna cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfasoara o actiune pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism si spalarea banilor. In cadrul actiunii, vor fi puse in aplicare 23 de mandate de perchezitie domiciliara, in judetele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Valcea, Brasov, Giurgiu si Ilfov, la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunilor.”, au transmis autoritatile in comunicatul de presa.

Potrivit informatiilor primite, victimele erau racolate cel mai des de pe internet. DIICOT a explicat ca totul a inceput la scurt timp dupa destructurarea unei grupari conduse de membru marcant al lumii interlope, iar suspectul in cauza, in timp ce se afla detinut intr-un penitenciar, in perioada 2008 – 2011, impreuna cu alti trei detinuti au folosit retelele sociale in scopul recrutarii unor tinere care practicau prostitutia si, inducandu-le in eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de munca avantajos, respectiv profitand de starea lor de vulnerabilitate (situatie materiala precara, naivitate, lipsa de educatie – factori determinanti pentru respectivele tinere in alegerea practicarii prostitutiei), le-au convins sa se prostitueze in beneficiul lor.

Citeste si articolul :   Premierul Ciuca, decizie de urgenta!

Tinerele erau vandute de traficanti

Conform comunicatului DIICOT, feteke au fost exploatate in special in cluburi de noapte sau locatii inchiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraselor Berlin, Bonn, Stuttgart si Frankfurt (Germania), dar si pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elvetia, Austria).

Multe fete au fost vandute altor traficanti in scopul exploatarii, altele erau batute, caz in care pentru a le determina sa nu fuga sau sa revina la domiciliile lor din tara, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea sa le achite, fiind, astfel, obligate sa continue activitatea de prostitutie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.