Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa ce a fost acuzata ca si-a parasit fetita pentru a se relaxa in Dubai

Bianca Dragusanu a plecat in Dubai la relaxare, fara sa-i pese ce se intampla cu fiica sa. Internauzii au acuzt-o pentru decizia sa.  Iata ca blondina a decis sa se intoarca in Romania si sa-si ia fetita ca apoi sa se mute in Dubai. Vedeta are planuri mari si vrea sa se lanseze in afacei in lumea araba. Oare cum va reactiona Victor Slav la asemenea veste, tinand cont ca este foarte apropiat de fiica sa, Sofia

Blondina a luat aceasta decizie dupa ce a fost acuzata de foarte multe persoane ca a abandonat-o pe Sofia.

„Vreau sa va dau o stire bomba. Vin acasa, o iau pe Sofia si ma intorc in Dubai. Pentru ca viata in Dubai chiar este ca in Rai. Abia astept sa vin sa-mi iau copila si sa stam aici un timp, asa cum ne place noua. Abia astept! Sofia, vine mami dupa tine! Te iubesc! Ne vedem in curand.” , a spus Bianca Dragusanu .

Citeste si articolul :   Chin fara sfarsit pentru fetita de 5 ani, filmata in timp ce era lovita de mama. Sora copilei a facut dezvaluirea tulburatoare

Precizam ca aceste sunt doar cuvinte, nu si fapte. In prezent, copila sta cu Victor Slav.

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca a decis sa plece imediat in Dubai, la relaxare. Totusi, din spusele unor, blondina vrea sa o ajute pe Ramona Gabor, sa-si lanseze parfumul, dar vrea sa-si faca si afacerea ei.

„Stati cu ochii pe mine pentru ca va pregatesc surprize. Viata mea capata culori minunate, e din ce in ce mai frumoasa. Sunt foarte fericita. ” , a transmis vedeta.

Autor