Cum arata acum marea iubire a lui Nicu Ceausescu

Marea iubire a lui Nicu Ceausescu a fost Janina Matei, una dintre cele mai seducatoare aparitii de pe scena muzicala a epocii ceausiste. A trait o frumoasa poveste de dragoste cu “Printisorul” Nicu Ceausescu.

In anii ’80, Janina Matei era una dintre cele mai fermecatoare femei din lumea artistica

Artista a reusit sa cucereasca publicul cu frumusetea si delicatetea ei. De asemenea l-a fermecat si pe unul dintre fii familiei Ceausescu, Nicu Ceausescu.

Janina Matei s-a iubit cu Nicu Ceausescu, ba chiar s-a spus ca artista a fost marea iubire a acestuia.

Publicitate

Cei doi s-au cunoscut la malul marii

Janina Matei si Nicu Ceausescu s-au cunoscut pe litoralul romanesc, iar relatia lor de iubire a fost una plina de pasiune, dar de scurta durata. Nicu era atat de indragostit de tanara artista incat venea foarte des la Barul Melody sa o vada. Din pacate, povestea lor de iubire nu a rezistat in timp. Familia dictatorului Nicolae Ceausescu nu a fostincantata de legatura lui Nicu cu Janina. Relatia lor nu era vazuta cu ochi buni de familia Ceausescu. Asyfel, Janina Matei a hotarat sa fuga in Italia. Invitata in urma cu cativa ani la o emisiune de televiziune din Romania, artista a vorbit despre relatia cu Nicu Ceausescu.

“Au fost clipe frumoase si ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate sti daca am fost marea lui dragoste. Ce e in sufletul unui om nu se stie niciodata”, a spus artista.

Janina Matei este plecata in Italia de aproape 30 de ani. Nu mai canta, ci se ocupa de afaceri.

“Nu as numi exil faptul ca stau in afara tarii. Am plecat de bunavoie, stau acolo de bunavoie, ma intorc de bunavoie in tara. Vin de doua, trei ori pe an acasa si merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… In Italia m-am specializat in anumite lucruri. Dupa cativa ani, am intrat in afaceri. Nu mai cant in Italia”, a declarat Janina Matei.

Janina Matei a ramas o femeie frumoasa, o doamna care reuseste sa atraga imediat atentia asupra sa, chiar daca anii au trecut.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.