Raluca Pastrama, ordin de protectie impotriva lui Pepe.

Pepe si Raluca s-au despartit dupa 8 ani de casnicie. Anuntul a fost facut chiar de artist pe canalul sau de YouTube.

“Vreau sa fac un anunt important. Eu alaturi de Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei.

In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si dupa multe incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu, si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa existe acele tensiuni.

Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa ne crestem frumos copiii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor si pentru fericirea copiilor nostri. Cel mai greu ne-a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza.

Fiind de comun acord, pentru ca asa a trebuit sa fie, vom merge la notar si nu exista niciun fel de proces, litigii sau alte speculatii. Din punctul meu de vedere, nu exista un motiv major, un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem sa facem? Am incercat, am facut tot posibilul, daca nu se poate, nu se poate.

Citeste si articolul :   Pepe si-a dus fetitele la munte, dar nu alaturi de Raluca

Eu cu Raluca comunicam bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt in fiecare zi la gradinita, dorm si cu mine, dorm si cu Raluca”, spunea Pepe in videoclip.

Pepe spunea ca se intelege foarte bine cu Raluca

”Eu cu Raluca comunicam foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt in fiecare zi la gradinita, dorm si cu mine, dorm si cu Raluca. Avem o comunicare perfecta, nu ne vom certa niciodata. Stim exact ce am decis si sunt deciziile noastre”, a spus Pepe atunci.

Totusi, Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva cantaretului, in urma unui incident de violenta care s-a petrecut in public, in parcarea stadionului Dinamo, acolo unde cele doua fete ale lor practica tenis.

Conform click.ro, Raluca Pastrama a mers la politie imediat dupa eveniment, iar ordinul de protectie a intrat in vigoare din 20.11.2020, asa cum se arata in document.

„La data de 19.11.2020, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre o femeie cu privire la faptul ca in cursul zilei a fost agresata fizic de catre sotul sau. A fost emis ordin de protectie provizoriu. Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie”, scrie in comunicatul Politiei.

Citeste si articolul :   IPS Teodosie: Biserica nu se va inchide, ca nu e a autoritatilor

Ce s-a intamplat intre cei doi?

Potrivit informatiilor, Pepe si-ar fi lovit sotia in plina strada, posibil chiar de fata cu cele doua fiice ale lor, in parcarea stadionului Dinamo, unde fetele participa la cursuri de tenis. Ulterior, Raluca a cerut un ordin de protectie pe numele lui Pepe, dupa acest episod violent. Ea a mers la Politie, unde a depus o plangere impotriva lui Ionut Nicolae Pascu (numele real al cantaretului) pentru loviri si violente.

Pepe a fost contactat de jurnalistii de la Click pentru a oferi un comentari pe acest subiect, insa a raspuns scurt: “Nu comentez!” si a refuzat sa ofere vreun alt detaliu despre incidentul dintre el si Raluca Pastrama.

Autor