Cine este barbatul rapus azi de politisti in Bucuresti! Ce s-a aflat despre el

Barbatul decedat in incidentul violent din sectorul 1 a intrat in 2016 cu masina in gardul Guvernului. Acesta a decedat acum in urma unui conflict care a avut loc intr-un hotel.

Barbatul mort in incidentul violent din sectorul 1 a intrat in 2016 cu masina in gardul Guvernului
De remarcat ca barbatul fusese obligat de instanta sa urmeze tratament medical de specialitate. La putine momente dupa moartea acestuia, mai multe surse din ancheta i-au dezvaluit identitatea.

Conform oamenilor legii, barbatul era cunoscut cu antecedente penale, el intrand in ianuarie 2016 cu masina pe spatiul verde din fata sediului Guvernului.

Barbatul trebuia sa urmeze tratament de specialitate

Publicitate

In cele din urma, barbatul s-a oprit atunci in portile Palatului Victoria. La acel moment, el a declarat ca a vrut sa arate ca un incident terorist poate avea loc si in Romania.

Oamenii legii nu au ezitat si i-au deschis imediat dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.

Conform unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1, el fusese obligat sa urmeze tratament psihiatric provizoriu pana la insanatosire sau pana la obtinerea unei ameliorari care sa inlature starea de pericol.

Va readucem aminte ca barbatul a murit dupa ce a fost implicat intr-un incident violent intr-un hotel din sectorul 1 al Capitalei.

Politia l-a surprins pe acesta alergand aproape dezbracat pe holurile cladirii avand in mana un obiect ascutit. Barbatul a agresat un politist si a fugit prin cladire, fiind urmarit.

O noua incercare de agresare a unui membru al fortelor de interventie s-a soldat cu impuscarea sa in zona toracic, screie fanatik.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.