ULTIMA ORA: Bilantul oficial anuntat de autoritati

Pana acum au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate si externate.

Dintre persoanele infectate, 2.153 au fost declarate vindecate si externate. La terapie intensiva sunt internati 245 de pacienti.

Totodata, pana acum, 508 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

”Pana astazi, 22 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate si externate.

Publicitate

Totodata, pana acum, 508 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj si Prahova, au decedat.

Publicitate

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 468 de noi cazuri de imbolnavire.

Citeste si articolul :   A nascut Lili Sandu. Prima imagine cu bebelusul

La ATI, in acest moment, sunt internati 288 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 12.809 de persoane. Alte 40.774 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 106.357 de teste, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.