ULTIMA ORA: Bilantul oficial anuntat de autoritati

Pana acum au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate si externate.

Dintre persoanele infectate, 2.153 au fost declarate vindecate si externate. La terapie intensiva sunt internati 245 de pacienti.

Totodata, pana acum, 508 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

”Pana astazi, 22 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 508 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj si Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 468 de noi cazuri de imbolnavire.

Citeste si articolul :   George Burcea, cea mai emotionanta declaratie de dragoste iubitei sale. Cum a reactionat Viviana

La ATI, in acest moment, sunt internati 288 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 12.809 de persoane. Alte 40.774 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 106.357 de teste, precizeaza stirileprotv.ro

Autor