Ministrul Sanatatii: De pe 15 mai, e posibil sa nu mai fie impusa declaratia

Ministrul Sanatatii a declarat ca masurile s-ar putea relaxa de pe 15 mai, dar numai cu anumite conditii.

“Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste conditii: sa avem o scadere a numarului de cazuri, sa avem o scadere a deceselor, sa avem acea siguranta ca focarele nu pot reizbucni”, a spus ministrul la Antena 3.

Publicitate

Ministrul spune ca si hotelurile si restaurantele s-ar putea redeschide de pe 15 mai, dar vor exista aumite reguli impuse.

Scolile ar putea incepe la sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie, a mai precizat Tataru.

Publicitate

“Trebuie sa incepem relaxarea masurilor tocmai invers de modul in care am pus restrictiile. Sa zicem ca nu va mai exista declaratia pe proprie raspundere. Restrictiile se vor relaxa treptat, gradual, pentru fiecare comunitate. Nu putem spune ca intr-o zona in care avem un focar vom avea aceleasi relaxari ca in alte zone in care focarele s-au consumat”.

Citeste si articolul :   Schimbari importante la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat. Anuntul Ministrului

Relaxarea masurilor de restrictie in Romania. Tataru: De pe 15 mai, e posibil sa nu mai fie impusa declaratia

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.