Horoscopul primaverii 2021. Zodiile care au noroc mare

Primavara, cand natura se trezeste si cercul zodiacal se inchide (Pestii dau stafeta catre Berbec), ni se intampla ceva magic tuturor …

Horoscop de primavara pentru Berbec

Martie iti va oferi cateva surprize. Acesta va fi timpul tau in care te vei simti energizat si pozitiv.

Dar in luna martie, fiti atenti din cauza influentei negative a retrogradului lui Mercur. Multi reprezentanti ai acestui semn vor cadea sub influenta negativa si mohorata a acestei planete. Faceti tot posibilul pentru a invata din lectiile din anul trecut. Veti indura toate greutatile cu curaj si nu veti lasa ca mici probleme sa va supere in aceasta primavara.

Horoscop de primavara pentru Taur

In primavara, gandurile Taurului sunt despre dragoste. Veti avea nevoie de o forta interioara incredibila, deoarece va asteapta o schimbare majora . Va trebui sa va asumati responsabilitatea pentru a atenua conflictele familiale, disputele la locul de munca sau in relatiile de dragoste. Va trebui sa luati decizii foarte dificile. Daca ceva nu ti se potriveste, atunci este momentul sa schimbi tot ceea ce te ingrijoreaza .

Te vei simti fericit daca iti iei mai mult timp pentru tine.

Citeste si articolul :   Rune 17 - 23 august 2020. Gemenii dau lovitura, Scorpionii primesc bani

Horoscop de primavara pentru Gemeni

Problemele financiare va vor impiedica sa realizati tot ce ati planificat pentru aceasta primavara, dar nu lasati aceste probleme sa va distraga atentia de la obiectivele dvs. globale. Aveti un talent incredibil de adaptare la circumstante si, prin urmare, veti gasi cu usurinta o modalitate de a scapa de orice problema.

In luna mai, stelele ti-au pregatit surprize si schimbari fericite in viata ta. Profitati de aceasta perioada!

Horoscop de primavara pentru Rac

Primavara, de regula, ofera Racilor echilibrul emotional de care au nevoie. De la un numar imens de dorinte si idei, sunt evidentiate cele mai importante, pana la implementarea carora va fi directionata energia Racului.

Horoscop de primavara pentru Leu

Sfarsitul lunii martie – inceputul lunii aprilie este momentul unei cresteri a energiei Leului. In aceasta perioada, puteti observa o generozitate crescuta in spatele lui. Oamenii care sunt vicleni, care stiu despre constiinciozitatea acestui reprezentant al zodiacului si cat de greu ii este sa refuze pe cineva, nu ii va costa nimic sa-l lase pe Leu fara bani.

Horoscop de primavara pentru Fecioara

Fecioarele fac o schimbare mare. Dar nu va faceti griji, pentru ca toate vor fi pozitive. Primavara va va oferi o energie noua, racoritoare si o atmosfera minunata. Vei straluci atat in ​​plan personal, cat si in afaceri, iar creativitatea si dinamismul tau vor iesi in prim plan.

Citeste si articolul :   Horoscop 2 martie 2020. Vesti bune pentru doua zodii chiar la inceput de saptamana

Singurul avertisment din primavara este sa fii atent la cheltuielile din martie.

Horoscop de primavara pentru Balanta

Balanta din primavara este predispusa la „revizuirea” sentimentelor. Incep brusc sa solicite dovezi  de dragoste, loialitate si respect din partea celorlalti. Mai ales sufletul lor pereche vor fi fortati  zi si noapte sa raspunda la intrebarea: „Cat de mult ma iubesti?”

Horoscop de primavara pentru Scorpion

De obicei, intotdeauna gata sa „atace”. Scorpionii devin foarte vulnerabili primavara. Vor caldura si confort, afectiune si atentie. Obisnuiti sa cucereasca, acum ei insisi sunt gata sa se supuna. Gasindu-se  ca acesta este  un rol neobisnuit pentru ei.

Horoscop de primavara pentru Sagetator

Va asteapta o dragoste pasionala si un succes incredibil in viata. Urmati circumstantele, analizati cursul evenimentelor si ganditi pozitiv. Ai energie, idei grozave in cap si nu ai nicio problema in planificarea viitorului.

Incepeti sa credeti in voi insiva, iar stima de sine ridicata va fi cel mai important cadou pe care il veti primi in aceste 3 luni.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 decembrie 2020. Capricornii trebuie sa evite conflictele la locul de munca

Horoscop de primavara pentru Capricorni

Pentru Capricorni, primavara va incepe cu mici schimbari in sfera profesionala si de afaceri. Capricornii vor continua sa acorde multa atentie rezolvarii problemelor financiare, cu toate acestea, va fi posibil sa planificati clar actiunile in rezolvarea problemelor existente. Constientizarea Capricornilor in multe aspecte profesionale va oferi o multime de puncte inaintea concurentilor.

Horoscop de primavara pentru Varsator

Varsatorul, acest semn inovator ca nimeni altul, tanjeste spre schimbare in primavara. Cum sa-o atragi? In primul rand, efectuati o curatare generala a casei si aruncati toate lucrurile inutile. Apoi puneti o imagine in fata unei oglinzi mari care personifica transformarile dorite.

Horoscop de primavara pentru Pesti

Adesea, odata cu primele raze de primavara, complexele „bat” la usa Pestilor! Nemultumirea fata de sine capata astfel de proportii, incat nu se poate ascunde .Dragi Pesti, iubiti-va  pe tot parcursul anului!

Autor