Mama Ilenei Ciuculete, in lacrimi la 4 ani de la disparitia fiicei sale

Au trecut 4 ani de la decesul Ilenei Ciuculete. Mama cantaretei nu si-a revenit nici acum dupa greaua lovitura! Mamaia Gica, cu lacrimi in ochi, a vorbit despre fiica ei intr-o emisiune de pe Youtube unde au participat cei care au cunoscut-o pe cantareata de muzica populara.

Fratele regretatei artiste si mama sa au vorbit despre ceea ce s-a intamplat in acesti patru ani.

”Ce sa mai zic? Nu am nici o putere… Macar sa fi fost si eu cand i-a iesit sufletul, sa-mi fi spus si ginerele meu: «Vino, ca Ileana este rau». Dar el ma mintea ca face perfuzii acasa… Doar era fetita mea si Auras era fratele ei, nu ii faceam nimic! Sa ne fi anuntat si pe noi, sa fi vazut pe cineva din partea ei inainte sa moara”, a spus mamaia Gica pentru Click!.

„Noi, familia ei, n-o vom uita niciodata. Am fotografii prin casa si plang cand o vad! Are bust acasa, la tara, acolo o privesc de cate ori merg prin curte si o pup pe frunte! Dar ea nu mai este!”, a mai spus femeia cu lacrimi in ochi.

„A fost o copila foarte cuminte si desteapta. Foarte mult m-am bucurat de succesul, dar sunt foarte intristata si suparata ca nu o mai vad. A putrezit cu toata munca ei… (…) A fost fericita. Orice om in viata are suparari, mama!”, a declarat mama Ilenei Ciuculete in emisiunea Adrianei Bahmuteanu de pe Youtube.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Patriarhului Daniel, seful BOR

„In afara de harul pe care i l-a dat Dumnezeu, n-a fost binecuvantata cu nimic bun. A avut multe suparari. Sunt singurul care stiu totul despre viata surorii mele.

Cati isi dau cu caramida in piept, ca stiu, ca cunosc, doar eu si Bunul Dumnezeu stim adevarul.

Am multe amintiri frumoase. La nunta ei am fost cel mai fericit. Am crezut ca e fericita. Mai tarziu cand si-a realizat apoi visul, s-a mutat intr-o casa noua”, a declarat Auras Ciuculete in emisiunea de pe Adrianei Bahmuteanu.

Autor