Gina Pistol a ajuns acasa. Primele imagini cu proaspata mamica

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti si sunt foarte fericiti. Intr-un videoclip postat pe Instagram, cei doi si-au anuntat fanii cuma decurs prima noapte ca parinti.

De asemenea, acestia au multumit fanilor pentru mesajele, felicitarile si incurajarile primite.

Gina Pistol si Smiley , mesaj pentru fani.

Cei doi parinti nu au anuntat inca numele fetitei, dar Smiley a declarat ca au ales deja un nume pe care il vor face public in curand.

Publicitate

„Hello, salutare tuturor, va pupam cu drag, aflati despre noi ca suntem bine, in special Gina. Fetita noastra este foarte bine si am trecut cu bine peste prima noapte acasa.

Am ajuns cu bine acasa, le multumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urari, sfaturi si energie pozitiva”, a spus Smiley in clipul video.

Publicitate

Gina Pistol a multumit, pe aceasta cale, medicilor si asistentelor care au sprijinit-o foarte mult.

„Va multumim frumos si scuzati-ne ca am lipsit atat de mult, insa vorba ta, suntem intr-un roller coaster emotional. Le multumim celor de la clinica, incepand de la sectia de neonatologie, asistentelor, moaselor, medicului anestezist, medicului meu. Au foarte draguti cu noi si ne-am simtit foarte rasfatati si pe langa asta, cea mai frumoasa surpriza si cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sanatoasa si e minunata!”, a spus Gina Pistol.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.