Vestea anului in showbiz! Gina Pistol si Smiley, parinti?

Gina Pistol este insarcinata cu Smiley, cei doi vor deveni parinti la sfarsitul anului acesta, cel mai tarziu la inceputul anului viitor.

Desi Gina nu a vrut ca aceasta veste sa se afle, pentru a nu se face tam-tam, vedeta este gravida in primul trimestru de sarcina.

Dupa 3 ani de relatie cu Smiley, acestea vor deveni si parinti.

Foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor, cei doi indragostiti, Gina si Smiley, sunt pe cale sa devina parinti, conform ciao.ro, care sustine ca indragita prezentatoare tine sarcina inca secreta.

Publicitate

Publicitate

Intr-o fotografie mai veche, Gina Pistol aparea cu burtica. Intrebata de o admiratoare daca burta este de la sarcina, vedeta a raspuns amuzata ca este de la bere. Vedeta a marturisit ca poza este mai veche, insa coincidenta este faptul ca iubita lui Smiley este cu adevarat insarcinata in  perioada aceasta.

„Ginuta ar fi gravida in cateva saptamani, ar fi in primul trimestru de sarcina. Acest secret il stiu doar cativa apropiati, foarte putini la numar. Momentan nu ar vrea sa dezvaluie nimic cei doi, nici lor nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati. Ei sunt impreuna de cativa ani si n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atat mai putin despre emotiile, bucuriile, sau viata lor privata.

Citeste si articolul :   Romania, lovita de un val de aer polar: Vant puternic si ninsori, temperaturi sub minus 10 grade. Cand se incalzeste vremea

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp impreuna, si probabil au decis sa faca lucruri marete impreuna, chiar si o familie. In anturajul lor, extrem de restrans, se vorbeste acum despre aceasta sarcina”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.