Horoscop cu Neti Sandu. Curg vestile bune pentru trei zodii

Horoscop 15 octombrie, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Prietenii insista sa va faceti un timp comun, sa iesiti la o plimbare, sau sa practicati un sport zilele-astea, dac-o sa fie voie.

Vi se face o oferta de lucru, daca nu cumva se reinnoieste, c-o fi una mai veche si o sa va lasati convinsi, se pare, de data asta.

Publicitate

TAUR

Se poate sa va oferiti un respiro si sa va ocupati si de voi, ca sa va recuperati, sa va scuturati de oboseala, de griji.

Se-aduna cum, necum niste bani in cont si o sa cheltuiti o suma pentru confortul familiei, ca sa fie o atmosfera de armonie, sa va refaceti in spatiul casnic.

GEMENI

S-ar putea sa faceti cunostinta cu cineva care sa va completeze frumos si sa faceti casa buna impreuna.

Ati avea unde sa va duceti in excursie, la prieteni, sau la rude, sa mai schimbati impresii, ca aveti nevoie de miscare, de alt aer, si de compania acelor oameni.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Surprize placute pentru cateva zodii.

RAC

O sa va interesati si de bunastarea altora, a rudelor apropiate care au nevoie de o mana de ajutor de la voi.

O sa recuperati bani si va ocupati de conservele pentru iarna si sa faceti tot ce trebuie ca sa nu le lipseasca nimic alor vostri.

LEU

Intr-un cerc de prieteni se poate sa faceti cunostinta cu cineva care e dornic de o relatie care sa-i insenineze viata. Si voi la fel.

Se va crea o conjunctura favorabila muncii in echipa si succesul nu va intarzia sa apara, trebuie doar sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu grupul.

FECIOARA

Poate-ati comandat un fotoliu, o canapea, ceva de care sa fie incantata toata familia si o sa va creati un spatiu de relaxare.

Poate va mai uitati pe oferte in weekend-ul asta si vedeti ce vi s-ar potrivi, ca sunt niste colaborari care nu v-ar rapi prea mult si v-ar aduce bani.

BALANTA

O sa primiti un raspuns de la cineva de care v-ati legat sufleteste, dar persoana respectiva nu avea reactie – acum s-a dezmortit.

Citeste si articolul :   Horoscopul de astazi. Neti Sandu are vesti bune

Incep sa se lege frumos lucrurile si sa va bucurati de niste reusite pentru care ati muncit din greu si ati asteptat, ca totul a fost complicat.

SCORPION

Se poate sa gasiti ceva de lucru in particular si sa o duceti mai bine cu banii, ca au fost prea multe cheltuieli in ultima vreme.

E bine sa povestiti cu cineva, daca sunt ceva probleme sufletesti care va macina, ca sa fiti cu inima usoara, sa aveti un vibe pozitiv.

SAGETATOR

Va dati intalnire cu niste oameni care au acelasi hobby cu voi si o sa faceti treaba buna impreuna si spre folosul altora.

Vi se face o propunere de afaceri si ca sa nu va pripiti mai asteptati pana la-nceputul saptamanii viitoare, sa mai reflectati, va mai sfatuiti cu unul, cu altul.

CAPRICORN

Pot veni de undeva niste bani si o sa va mai relaxati din punctul asta de vedere, ca aveti nevoie de stabilitate financiara.

E nevoie de voi undeva, in cadrul unui eveniment, fie el si online, si o sa va descurcati admirabil, si poate se leaga o colaborare de durata.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Scopul in viata in functie de zodie

VARSATOR

O surpriza placuta din partea cuiva care va admira si se poate sa fie si de la serviciu- conducerea, ca e anul vostru special.

Poate-abia acum o sa ajungeti acolo unde voiati sa va duceti cu o luna, doua in urma si o sa va interesati daca puteti ramane peste noapte inca o zi, macar.

PESTI

Se poate sa dati de niste reduceri la piesele de mobilier si o sa dati un plus de culoare interiorului locuintei.

O sa puteti face rost de bani, poate din colaborari, sau poate aduce partenerul de cuplu mai multi bani in casa si pana la sfarsitul anului n-o sa duceti lipsa de bani.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.