Horoscop cu Neti Sandu. Se intampla lucruri frumoase pentru trei zodii

Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru toate zodiile.

FECIOARA

E agitatie la voi, sunt oameni care va solicita non stop si o sa reusiti sa faceti fata noilor provocari si care pot fi incitante – de-a dreptul.

BERBEC

Publicitate

Ati putea lucra in paralel cu serviciul sau poate mai si invatati de-o sa fiti asa ocupati si o sa fie o upgradare pe mai multe planuri.

TAUR

O sa va puteti reface viata sentimentala daca tocmai ati iesit dintr-o relatie care n-a mers si o s-o luati incetul cu incetul, ca sa nu sariti etapele.

GEMENI

Se iveste ocazia sa va lansati intr-un nou domeniu si o sa primiti si sprijin, ca sa va fie mai usor si sa razbiti, sa depasiti obstacolele.

RAC

O veste buna de la institutiile statului, poate si din strainatate si o sa stiti ce-aveti de facut, ca erati intr-o usoara deriva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 februarie 2021. Oboseala Racului va duce la stres

LEU

Poate-ati reglat situatia financiara si va e clar cat puteti cheltui ca sa nu intrati in banii de rate si de facturi. Sa fie un echilibru financiar.

BALANTA

E posibil sa primiti bani, chiar daca nu e zi de salariu si o sa va luati diverse lucruri de pe online ca sa nu va pierdeti timpul prin magazine si ca sa va protejati.

SCORPION

Se-ntampla lucruri frumoase in viata voastra si o sa gasiti pe cineva care sa fie ceea ce va doreati, de multa vreme si o sa puteti fi fericiti.

SAGETATOR

E un grup care vrea sa va coopteze intr-o activitate care-ar fi spre binele vostru si spre al altora, ca voi aveti menirea asta de salvatori!

CAPRICORN

O s-aveti de legalizat niste situatii si e de umblat, asta in cazul in care nu se poate rezolva totul din fata calculatorului, cu semnatura electronica.

VARSATOR

Faceti monetarul sa vedeti cum stati cu banii care va mai raman dupa ce achitati ratele, ca sa alegeti o excursie pentru sambata, duminica, sau alt gen de distractie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 ianuarie 2023. Leul trebuie sa fie atent la semne

PESTI

Noutati. Are loc o intalnire si poate intra-n calcul un nou proiect care sa va propulseze in cariera ca tot vine anul vostru – anul viitor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.