Horoscop cu Neti Sandu. Schimbari neasteptate pentru zodii

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce vesti de la astre. Afla ce-ti rezerva horoscopul pentru zodia ta.

“E bine sa ne incercam sansele in tot felul de activitati care sa ne puna in valoare, sa putem ridica si mai sus stacheta, sa fim in top.”, a spus Neti Sandu pentru stirileprotv.

BERBEC

Sunt anumite chestiuni de discutat intre patru ochi cu partenerul de cuplu ca sa detensionati atmosfera din relatie.

Publicitate

Va dati intalnire cu niste oameni de afaceri ca sa dati drumul unui proiect daca totul o sa decurga in buna regula, c-aveti multe lucruri de care trebuie sa tineti cont.

TAUR

E posibil sa apara cineva care sa va faca ochi dulci si sa raspundeti si voi avansurilor daca sunteti in cautarea unui partener de viata.

Poate-aveti treaba pe-acasa, va mai ajuta cineva si o sa va si plimbati maine, poimaine daca reusiti sa terminati tot ce v-ati propus.

GEMENI

Va-nnoiti garderoba, luati si pentru cei mici diverse lucruri de-mbracat, de-ncaltat, ca trebuie dati refresh total.

Citeste si articolul :   Horoscop 4 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o suma mare de bani

O sa va-ndeletniciti cu ceva care o sa va deconecteze si va poate aduce si bani, daca veti lucra ceva pe care sa-l vindeti, posibil si online.

RAC

Poate luati o decizie referitoare la studiile pe care vreti sa le urmati si va scotociti si de bani de taxe – c-or sa coste.

Poate vine o firma sa va instaleze o aparatura acasa, pot fi diverse obiecte de uz casnic si sa va puneti casa la punct, sa se poata si invata, si lucra de-acasa.

LEU

Poate pregatiti o aniversare, un party la voi si va dati peste cap s-aveti toate sofisticariile.

O sa umblati dupa semnaturi, daca nu le puteti obtine altfel, electronic, si o sa va clarificati statutul profesional, ca sa va puteti cere toate drepturile.

Publicitate

FECIOARA

O sa va faceti timp zilele astea sa va vedeti si cu niste rude apropiate c-aveti vreun eveniment de familie de pregatit.

O sa le dati de capat unor probleme de serviciu si o sa luati si banii care-au tot intarziat si va echilibrati, din punct de vedere financiar.

BALANTA

Relatia sentimentala are niste urcusuri si coborasuri, dar o sa stiti ce sa faceti ca sa readuceti armonia in relatie.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop pentru urmatoarele luni.

Se pare c-o sa dati accept unei afaceri in care o sa investiti si voi niste bani pentru ca vi se promite succesul la care visati de multa vreme.

SCORPION

O sa va-ngrijiti si de voi, va duceti la shopping sau luati de pe online ce-aveti nevoie, depinde cum preferati.

Sunt cateva aspecte legate de casa pe care le-ati tot amanat si acum le-a venit si lor randul – inlocuiti piesele uzate, mai reparati cate ceva pe ici, pe colo.

SAGETATOR

Poate plecati impreuna cu prietenii intr-o excursie ca sa va rupeti de stresul zilnic si o sa va recreati, va-ntoarceti refacuti.

O sa iesiti mai mult la socializare, dar va luati si masuri de siguranta, o sa va extindeti relatiile ca sa cuceriti sfera mondena.

CAPRICORN

O sa cheltuiti cu masura banii, ca sa nu va treziti cu buzunarele goale – faceti economie.

Se pare c-o sa luati parte la un eveniment care o sa va scoata din conul de umbra si niste oameni or sa va coopteze intr-un proiect.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Apar noi oportunitati pentru Scorpioni

VARSATOR

Poate sunteti pe picior de plecare ca v-asteapta cineva din alt oras, poate fi un eveniment festiv la care va duceti, ca e cineva drag acolo.

E agitatie la voi, c-aveti multe de spus si de facut si mai intampinati si obstacole, ca dati de o serie de nereguli si trebuie sa indreptati situatiile neclare.

PESTI

Vi se propune un gen de activitate care v-ar deconecta si s-ar putea sa v-aduca si bani, dac-o fi un hobby.

Poate faceti o investitie in locuinta, reamenajati interiorul, mai construiti ceva pe langa si o sa va bucurati de un alt confort – mai ales dac-o sa lucrati de-acasa.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.