Horoscop 30 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga o suma mare de bani

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne spune cum s-au aliniat astrele si la ce trebuie sa se astepte fiecare zodie.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 BERBEC

O sa dati refresh relatiilor cu rudele apropiate. Poate va faceti planuri de revazut cu totii cand se va putea, in curand, e de presupus. Se observa cheltuieli si o sa faceti eforturi serioase sa mai pastrati ceva in cont, ca sa aveti o rezerva pentru zilele mai incerte, asa, sa va puteti descurca.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 TAUR

Publicitate

Va scoliti intr-un nou domeniu, ca sa aveti inca o varianta de salariu, ca nu se stie ce se mai intampla. Aveti mai multe idei si o sa le puteti pune in practica, macar pe unele dintre ele, daca nu pe toate si o sa va asigurati banii pentru cheltuielile curente.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 GEMENI

Pareti increzatori ca o sa va descurcati cu toate, o sa le puteti intinde o mana de ajutor si alor vostri daca e nevoie. Apar situatii neprevazute si o sa va scoateti banii, sa va ajunga pentru diverse lucruri de care chiar aveti nevoie si or fi si plati obligatorii de facut, facturi.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 RAC

Se pare ca o sa mai echilibrati un pic dieta, ca sa va pastrati greutatea in liniile normale, sa nu mai apara probleme de sanatate. O sa va intelegeti si cu colaboratorii, chiar daca lucrati de acasa si cu ai vostri cu care petreceti mai mult timp decat de obicei si o sa fie liniste si pace.

Citeste si articolul :   Horoscopul toamnei 2020. Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 LEU

Poate ca ati spus tot ce aveati pe suflet in relatia cu partenerul de cuplu si trebuie scos tot, ca sa va eliberati odata. Ceva se cam subrezeste in relatia cu sefii. Poate v-ati relaxat prea tare, v-ati permis sa mai intarziati cu livrarea produselor pe care le lucrati si ei reactioneaza.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 FECIOARA

E posibil sa luati bani, sa va luati niste lucruri de maxima utilitate si o sa va gospodariti altfel acasa. Va tot cheama cineva de departe si o sa vedeti daca e posibil sa plecati de tot acolo, ca sa lucrati sau ca sa va stabiliti, ca poate va casatoriti.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 BALANTA

O sa aveti rezultate bune la examene, la aparitiile in video pe diverse teme si o sa conteze la imagine. Faceti monetarul si va ganditi serios la banii pe care-i aveti de dat, ca or mai fi rate, facturi si pastrati neaparat o suma pentru orice eventualitate.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici anunta schimbari uriase dupa Echinoctiul de Primavara. Ce se intampla cu fiecare zodie

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 SCORPION

Relatia de suflet trebuie rescrisa pe ici pe colo si o sa se regleze din mers fara prea mare tam-tam. Sunteti dispusi sa atacati noi sectiuni din sfera profesionala si sa va oferiti sansa de a ajunge in varful unui clasament. Oricum o sa va bucurati de trecere la sefi.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 SAGETATOR

O sa recuperati niste bani pe care trebuia sa ii luati acum cateva luni si o sa va prinda bine, ca aveti multe de cumparat. Voi o sa fiti mai transanti in relatia cu anturajul, ca o sa le mai acordati o sansa celor care pot sa tina pasul cu voi, chiar de la distanta, iar pe ceilalti ii lasati in stand-by.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 CAPRICORN

Poate dati de niste reduceri la electrocasnice, ori la mobilier de gradina. Poate amenajati un spatiu recreativ. Se aud vesti bune despre copii, ca o sa vina pe lume copilul vostru sau o fi al altcuiva din familie si poate o sa fie si botez. daca ni se da voie.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 VARSATOR

Se poate sa reamenajati interiorul locuintei si sa faceti manual diverse lucruri, ca sa va bucurati cu totii de un plus de confort. Va inscrieti la niste cursuri, ca sa puteti manevra o aparatura, sa terminati mai repede treaba, sa castigati si mai multi bani, pe cat posibil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 aprilie 2024. Zi plina de bucurii pentru toate zodiile

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 PESTI

Poate va ocupati si de masina, sa functioneze ca lumea si vedeti ce se poate face, daca e pe butuci. Va vin niste rezultate, semnaturi, aprobari. Se poate sa fie legate si de niste analize medicale si sa stiti cum stati pe toate fronturile.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.