Petrecere surpriza la Brasov. Zeci de jandarmi fara masti si distantare fizica

Circa 35 de jandarmi din Brasov au organizat o petrecere-surpriza pentru seful lor, care tocmai iesise la pensie. Cu aceasta ocazie, la evenimentul respectiv nu s-a respectat nicio norma de distantare fizica si nu s-au purtat masti de protectie. Acestia sunt acum cercetati disciplinar de catre o comisie de ancheta.

Pe retelele sociale au aparut imagini cu confeti si sampanie de la petrecerea-surpriza, in care se vede clar ca jandarmii nu purtau niciun fel de masca de protectie. De asemenea, acestia stateau aproape unii de altii. In poza de grup se pare ca erau practic lipiti unul in altul.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmerie Brasov a anuntat o comisie de ancheta in acest caz.

„Am luat la cunostinta despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastra. Astfel, in seara zilei de 28 februarie, la iesirea din misiune, efective din cadrul unei subunitati mobile, pe fondul trecerii in rezerva a sefului ierarhic, i-au adus acestuia multumiri pentru activitatea depusa in calitate de militar, fapt materializat prin aclamatii si urari. In ceea ce priveste atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fara respectarea masurilor de protectie individuala la nivelul unitatii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt si pentru a se lua masurile legale care se impun”, a transmis IJJ Brasov, scrie Mediafax.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, duminica, 17 mai 2020. Bilantul anuntat de autoritati in a treia zi de relaxare

Autor