Scandal mare in Bucuresti. Un batran a fost agresat de jandarmi pentru ca nu purta masca. Ce a facut, de fapt, pensionarul.

Un batran din Capitala a fost agresat de jandarmi, incatusat si dus cu duba la sectia de politie, pentru afost amendat cu suma de 1000 de lei. Barbatul nu a purtat masca de protectie si a refuzat sa sa prezinte actele de indentitate.

Pensionarul a refuzat sa se legitimeze, dupa ce a participat la un miting impotriva vaccinarii obligatorii si nu a purtat masca.

Jandarmii l-au oprit pentru a-l legitima, dar acesta a refuzat si a plecat mai departe.

”- Deci daca v-ati gandit ca am parul alb, va mai repet o data. Sunt ofiter al Armatei Romane in rezerva si daca vreti sa ne batem, ne batem, nicio problema, aici in parc ne batem. Nu va spun, ma puteti indentifica dupa si scrieti ca nu am facut-o. Si care e problema?”, le-a spus omul jandarmilor, care i-au cerut sa ramana pe loc.

”- Fara motiv il agresati, fara motiv! Fara motiv, pur si simplu! Incredibil ce se intampla! Incredibil ce se intampla! Dumnezeule, ce face! Incredibil, nu am pomenit asa ceva! Incredibil, fara motiv!”, au sarit cei aflati la fata locului.

Pensionarul a fost imobilizat, bagat in duba Jandarmierei si dus la Sectia 17 de Politie. Acesta spune acum ca va depune o plangere penala pentru tentativa de omor.

Publicitate

Reactia Jandarmeriei.

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a transmis ca a fost dispus un control pentru verificarea modului de actiune al jandarmilor si respectatea procedurilor.

”In urma refuzului repetat al persoanei de a prezenta datele necesare in vederea legitimarii si de a respecta recomandarile facute cu privire la portul mastii sanitare de protectie pe timpul unei adunari publice, jandarmii care asigurau masurile de ordine si siguranta publica la manifestatia respectiva, au condus persoana la sectia de politie, pentru a fi identificata si sanctionata contraventional.

Barbatul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 1000 de lei, pentru nepurtarea mastii de protectie sanitara si refuz de legitimare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 si Legii 61/1991 *republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice”, se mentioneaza in comunicatul transmis de Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania, 11 iulie 2020. Veste proasta, din pacate. Anuntul oficial

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.